Katalog

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut
  • ISO 14001

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

23.07.2024 01:07

TRUCK + RACK TROLLEY från GMÖHLING Tranportgeräte

SKÅPSVAGN
AV ANODISERAD ALUMINIUM

Gmöhlings skåpsvagn är en mångsidig allroundvagn som har visat sig fungera i ett stort antal applikationer. På sjukhus och vårdhem runt om i världen används den som transport- och förvaringsvagn för smutsig och ren tvätt och som vagn för transport av livsmedel. Skåpvagnen används också för transport av steriliserat material och som vagn i operationssalar.

Användningsområdena är mycket varierande: som verktygsvagn i huset, som klädvagn för teater, opera, film och shower, som mobilt kontor eller för användning i skolor och offentliga institutioner.

En riktig allrounder - genomtänkt in i minsta detalj.

Hyllvagnar
av aluminium

Oavsett om det gäller orderplockning inom e-handel, industri, verkstäder eller inom sjukvården - Gmöhling hyllvagnar säkerställer alltid ett effektivt arbetsflöde. De är oumbärliga för tillförlitlig transport, tillfällig lagring av delar och orderrelaterad utmatning eller portionering på transportbandet.

Tack vare sin tydliga design och snabba tillgänglighet minskar de avsevärt uppställnings- och restiderna.

Våra hyllvagnar är optimerade för användning med öppna förvaringsfack och är en viktig del av många företagsprocesser och förbättrar det interna arbetsflödet avsevärt. Trots sin låga vikt kännetecknas vagnarna av sin extrema stabilitet.

Fler nyheter

26.02.2024 01:05

GMÖHLING på Logimat 2024
GMÖHLING: Upptäck våra senaste produkter och lösningar, utbyt idéer med vårt team och ta reda på mer om de senaste trenderna i branschen - vi ser fram emot att träffa dig där!

Vi har glädjen att informera dig om att vi har sänkt priserna för utvalda produkter som t...

Vi har löst dina logistik- och transportbehov i årtionden.

Med Gmöhlings pro...

För att undvika buller under insättningen är ljudabsorberande skum insatt i vår soptunna.

"Over The Dusty Moon Challenge" - vi sponsrade MoonAixperts
Vi stödde nyligen MoonAixpe...

Företaget Gmöhling GmbH firar sitt 80-årsjubileum i år. Walter Gmöhling, som är stolt 98 år gammal, missar fortfarande inte tillfället att komma förbi företagets huvudkontor i Fürth-Stadeln och bidra med sina idéer. "För att jobben ska vara säkrade även i framtiden har jag skänkt hela förmögenheten till stiftelsen!"