Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Ren erfarenhet - Arnd Gollan ansluter sig till Heimerle + Meule-teamet

Arnd Gollan tillträdde sin nya tjänst som Director Business Development International på Heimerle + Meule GmbH i Pforzheim den 1 april 2024.

Arnd Gollan tillträdde sin nya tjänst som Director Business Development International på Heimerle + Meule GmbH i Pforzheim den 1 april 2024. Med sina imponerande 30 års erfarenhet av ädelmetallbranschen har han en djupgående expertis och en mängd framgångsrika projekt i bagaget.

Hans ankomst markerar ett viktigt steg för företaget eftersom han kommer att använda sin expertis för att utveckla nya affärsområden och driva internationell tillväxt. Innan Arnd Gollan började på Heimerle + Meule arbetade han för välkända företag som Agosi, Umicore och Degussa. Han spelade en nyckelroll i att öppna upp nya marknader och etablera produktionsanläggningar utomlands.

Särskilt hans arbete för Agosi och Umicore i Thailand och Kina, där han bidrog till att etablera ett raffinaderi, är ett bevis på hans engagemang och expertis inom internationella affärer. I Kanada initierade Arnd Gollan det framgångsrika övertagandet av en lokal produktionsanläggning för ädelmetaller för Agosi och etablerade därmed ett första fotavtryck i Nordamerika. Arnd Gollan ledde utvecklingen och renoveringen av den industriella ädelmetallverksamheten inom den nygrundade Degussa Wholesale-divisionen i Pforzheim.

Denna erfarenhet har gett honom en djup förståelse för de komplexa kraven inom ädelmetallbranschen och gjort honom till en eftertraktad expert i branschen. På Heimerle + Meule kommer Arnd Gollan att använda sin omfattande M&A-erfarenhet för att expandera divisionen för industriell återvinning. Hans huvuduppgift blir att identifiera nya affärsområden och aktivt delta i strategiska ledningsprojekt.

Hans mål är att fortsätta att positionera företaget som en ledande leverantör på den internationella ädelmetallmarknaden och att främja hållbar tillväxt. Med Arnd Gollans expertis och engagemang för innovation och hållbarhet har Heimerle + Meule en lovande framtid framför sig. Hans utnämning till Director Business Development International understryker företagets engagemang för spetskompetens och tillväxt på global nivå.

Fler nyheter

Vi ser fram emot att träffa dig på INVEST

i Stuttgart

den 26 - 27 april 2024

Heimerle + Meule har med stor framgång sålt Eldy Plus®-material på marknaden i över fyra år. Fram till nu har dessa endast kunnat erbjudas nöjda kunder som ett material för fräsning. Men detta förändras nu med den nya FilaPrintM-skrivaren!

Vi ser fram emot att träffa dig på Blechexpo 2023.

Den 07 - 10 november 2023,