Katalog

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Mycket autonom kombinerad borrning, fräsning och sågning för små och medelstora stål

Vi presenterar Voortman V623, en toppmodern borr-, fräs- och sågmaskin som är konstruerad för kontinuerlig, obemannad drift.

V623 kan bearbeta ett mycket brett utbud av profiler och producera dem effektivt med en logisk utmatningssekvens som maximerar användningen av tvärtransporter. Det som utmärker V623 är den innovativa gripvagnen.
Denna funktion eliminerar praktiskt taget alla klämbegränsningar och möjliggör automatisk laddning av nästan alla profiler utan att operatören behöver ingripa eller ens svetsa fast extra tillfälliga gripfixturer. V623 är utrustad med vår avancerade styrprogramvara VACAM som hjälper maskinoperatören att uppnå maximal effektivitet. Programvaran ger full insyn i alla buffertar under inmatning, utmatning och borttagning av korta produkter, vilket möjliggör sömlös hantering av hela processen.


Effektiva verktygsbyten

Den centrala växlaren rymmer upp till 42 verktyg, vilket möjliggör smidiga verktygsbyten för de tre borrenheterna och säkerställer en effektiv drift. Det är enkelt att lägga till nya verktyg. Växlaren, i kombination med pneumatisk verktygshantering, möjliggör oavbruten produktion med minimal övervakning.
Den förenklar transporten av verktyg från växlaren till borrspindelns verktygshantering och mellan axlar för automatisk växling, vilket ökar systemeffektiviteten för längre obemannad produktion.

NYHET Innovativt gripdon

Med V623 kan du producera nästan vilken profil som helst upp till 300 x 300 mm med oöverträffad effektivitet. Den innovativa gripvagnen ger obegränsad fastspänning av profiler och möjliggör automatisk laddning utan att operatören behöver ingripa. Gripbackarna håller fast materialet från utsidan och en hydraulcylinder reglerar klämkraften för att skydda känsliga profiler. En sensor känner av materialet pneumatiskt och gör att gripvagnen kan närma sig profilerna med 60 m/min för att säkerställa en snabb och smidig produktionsprocess.

Fler nyheter

Voortman Fabricator, en verkligt banbrytande innovation som tog stålindustrin med storm, gj...