Katalog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - Din specialist på glidlager och vevstakar

Sedan WSW grundades 1982 har vi fortsatt att utvecklas. Idag är företaget en av de största specialiserade leverantörerna i Europa av glidlager, ledbussningar, speciallager och specialdelar. Tack vare vår 40-åriga erfarenhet och vår omfattande expertis vet vi vad som engagerar våra kunder. Det är därför vi kombinerar våra styrkor och levererar färdiga lösningar från en enda källa genom hela värdekedjan - anpassade för ett brett spektrum av applikationer, i högsta kvalitet och till rimliga priser. Dessutom har vi under de senaste åren kontinuerligt utökat vår systemverksamhet, vilket gör WSW till en leverantör av kompletta monteringar och kundanpassade produkter för tillverkare från ett brett spektrum av branscher.

Oavsett om det gäller lösningar för maskinteknik, fordonsindustrin eller energiproduktion - vår filosofi är alltid:


Effektivt. Säker. Ekonomisk

Enligt detta motto tillverkar och säljer WSW endast högkvalitativa produkter till ett acceptabelt pris. Våra kvalitetsstandarder är vårt varumärke och är fast förankrade i företaget. Detta återspeglas bland annat i vårt DIN 9001:2015-certifierade kvalitetsledningssystem. Oavsett om det är i nationella eller internationella produktionsanläggningar - de produkter som tillverkas för WSW produceras enligt våra ritningar, specifikationer och under vår ständiga kontroll. Dessutom väljs leverantörerna ut enligt strikta kriterier och granskas regelbundet.

Särskilt i tider av ständigt ökande konkurrens och därmed sammanhängande priserosion kommer priset någon gång att påverka kvaliteten på en produkt. WSW kommer dock att fortsätta att lägga största vikt vid kvalitet för att kunna garantera högsta möjliga säkerhetsnivå för våra kunder och våra produkter - något vi alltid har kunnat lita på. Det är därför välkända tillverkare av originalutrustning från en mängd olika branscher har använt våra lösningar under lång tid, eftersom de värdesätter vår service, den konsekventa kvaliteten på våra lösningar och det optimala förhållandet mellan pris och prestanda.