Katalog

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

19.03.2024 01:03

Gasbrännare från Borrmann Brenner Berlin

Användningsområde:

Uppvärmning av pannor, ugnar och maskiner inom industri och handel

Programstruktur:
Med detta program erbjuder vi strålningsbrännare och spisbrännare för ekonomisk uppvärmning av pannor och maskiner samt för många specialuppgifter. Kraven på sådana värmesystem är många och olika. Därför är det ofta inte möjligt att använda standardapparater för de olika tillämpningarna. Därför tillverkas förutom standardbrännare även specialbrännare och specialutrustning på begäran, som är optimalt anpassade till driftsförhållandena beroende på problemet för att säkerställa ekonomisk och rationell användning.

Tekniska egenskaper:
Borrmann Brenner Berlin har utvecklat ett modulsystem för dessa brännarsystem. Beroende på kraven kan ett värmesystem skräddarsys från dessa enheter. Jet- och spisbrännarna tillverkas i olika former och utföranden och består av enskilda brännarhuvuden som är monterade på ett gemensamt blandningsrör. Formen på stödröret och därmed brännarsystemets totala form samt flammornas vinkelposition är anpassad till respektive förbränningskammare och pannans form eller de ugnar som ska värmas upp.

En stor fördel med konstruktionen är att hela brännaren drivs med ett centralt munstycke, som är placerat så att det primära luftintaget för att producera gas-luftblandningen sker utanför förbränningskammaren, så att perfekt förbränning garanteras. Observera inloppslängderna i brännarritningarna.
Vi visar exempel på jet- eller spisbrännare i ring-, oval- och inlineform.
Alla brännare har hög effekt även vid små dimensioner, är okänsliga för drag eller vibrationer och är tillförlitliga i tuff byggplatsdrift.
Förutom tillverkning av standardapparater kan vi konstruera brännare för dina speciella krav, varvid vi tar på oss design, planering och konstruktion av apparater som drivs med flytande gas. Styrning och reglering av brännare kan också ingå i vårt erbjudande. Vänligen skicka oss dina uppgifter.


Maskinbrännare är i regel apparater med ett högt gasflöde och måste på grund av officiella bestämmelser vara utrustade med säkerhetsanordningar i enlighet med deras avsedda användning och syfte för att förhindra de faror som kan uppstå från oförbränd gas som strömmar ut.

Därför erbjuder vi våra brännare i olika utrustningsvarianter, så att de kan utrustas i enlighet med den avsedda användningen och branschorganisationens riktlinjer, föreskrifterna för förebyggande av olyckor och ADR.

Vi ger dig gärna råd om valet av de utrustningsvarianter som krävs.

Fler nyheter

23.02.2023 02:00

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Vi är din kompletta leverantör av LPG-fästen och brännare för professionella användare. Vårt prod...