Katalog

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

14.11.2022 00:11

För bästa borrningsprestanda: SHARK-DRILL2 för olika diameterområden och borrdjup. av ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Extremt stark, stabil och exakt: Om du letar efter ett alternativ till borrar i solid hårdmetall med utbytbara skär är SHARK-DRILL2 det rätta valet. Det här systemet klarar lätt av den stora spånvolymen vid höga matningshastigheter - tack vare intern kylning med optimerat kylmedelsutlopp, breda spånkammare, fullständig beläggning samt jämn spånkammarutmatning i kragen. Den optimala ytkontakten i hållaren ger extra stabilitet vid höga axialkrafter.
För att du ska kunna bearbeta både stål, rostfritt stål, icke-järnhaltiga metaller och gjutna material med den enastående precisionen hos SHARK-DRILL2, finns hårdmetallskärskären i olika kvaliteter och geometrier med spetslipning för utmärkt centreringsbeteende. Du kan byta skär bekvämt och snabbt i installerat skick, medan Torx Plus®-skruvarna med neddragningseffekt säkerställer en säker och stabil passning. Eftersom en hållare passar flera borrdiametrar sparar du också tid och pengar. Resultatet: Du drar nytta av mycket goda borrtoleranser och höga matningshastigheter - som liknar borrar i solid hårdmetall - till ett särskilt attraktivt pris-prestandaförhållande.

Fler nyheter

Resultatet är långa verktygslivslängder och höga hastigheter samt säkra processer. Kort sagt, den pa...