Katalog

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

18.11.2024 11:35

Transglutaminase - livsmedelstillsats och livsmedelsenzym

Svara på annonsen

Transglutaminas är en livsmedelstillsats.

Det är ett enzym som bildar tvärbindningar mellan proteinmolekyler. De viktigaste produktgrupperna med användning av Transglutaminase:

köttprodukter, korv/skinkprodukter, fisk- och skaldjursprodukter, bageriprodukter, mejeriprodukter och veganprodukter.

Det finns fördelar med att använda TG:

* Förbättrar köttets textur
* och bindning mellan köttbitar
* Reducerar fosfater
* Minskar vattenförlusten under tillagningsprocessen
* Förbättrar den slutliga konsistensen i produkter med låg natriumhalt
* Förbättrar textur och elasticitet
* Ökar gelstyrkan, vilket underlättar proteinförlust
* Minskar innehållet av tandkött och gelatiner
etc.

De flesta användningsområden är: köttprodukter, mejeriprodukter, fisk- och skaldjursprodukter, bageriprodukter, ost/cottageprodukter, veganprodukter.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Polen

Plats
Rzeszow

Ytterligare information