RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Det är ett enzym som bildar tvärbindningar mellan proteinmolekyler. De viktigaste produktgrupperna med användning av Transglutaminase:
köttprodukter, korv/skinkprodukter, fisk- och skaldjursprodukter, bageriprodukter, mejeriprodukter och veganprodukter.
Det finns fördelar med att använda TG:
* Förbättrar köttets textur
* och bindning mellan köttbitar
* Reducerar fosfater
* Minskar vattenförlusten under tillagningsprocessen
* Förbättrar den slutliga konsistensen i produkter med låg natriumhalt
* Förbättrar textur och elasticitet
* Ökar gelstyrkan, vilket underlättar proteinförlust
* Minskar innehållet av tandkött och gelatiner
etc.
De flesta användningsområden är: köttprodukter, mejeriprodukter, fisk- och skaldjursprodukter, bageriprodukter, ost/cottageprodukter, veganprodukter.
Kategori
Erbjudanden
Stat
Polen
Plats
Rzeszow