Katalog

Retek Motion Co.,Ltd

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

17.10.2024 16:25

BLDC MOTOR-W86109

Svara på annonsen

utformad för att underlätta i klättrings- och lyftsystem

W86109A

Denna typ av borstlös rotor är utformad för att hjälpa till i klättrings- och lyftsystem, som har hög tillförlitlighet, hög hållbarhet och hög effektivitet omvandlingsfrekvens. Den antar avancerad borstlös teknik, som inte bara ger stabil och pålitlig effekt, utan också har en längre livslängd och högre energieffektivitet. Sådana motorer används i en mängd olika applikationer, inklusive bergsklättringshjälpmedel och säkerhetsbälten, och spelar också en roll i andra scenarier som kräver hög tillförlitlighet och hög effektivitet omvandlingsfrekvens, såsom industriell automationsutrustning, elverktyg och andra områden.


Introduktion till produktionen


Denna borstlösa motor har följande funktioner. Med hjälp av avancerad borstlös teknik minskar den användningen av slitdelar i traditionella motorer och förbättrar den totala tillförlitligheten och stabiliteten. Den inre rotorkonstruktionen minskar mekaniskt slitage, förlänger motorns livslängd och minskar underhållskostnaderna. Den borstlösa konstruktionen minskar energiförlusterna och förbättrar energiutnyttjandet, vilket ger en högre verkningsgrad.

Borstlösa motorer spelar en viktig roll i hjälpmedel för bergsklättring. Dess höga tillförlitlighet och höga effektivitetsomvandlingsfrekvens säkerställer en stabil drift av utrustningen i tuffa miljöer, vilket ger användarna en säkrare och mer tillförlitlig upplevelse. Samtidigt används den också i stor utsträckning i säkerhetsbältessystem för att ge passagerarna ett mer tillförlitligt säkerhetsskydd.

Kort sagt, den borstlösa rotormotorn ger tillförlitligt kraftstöd för olika applikationsscenarier med sin höga tillförlitlighet, höga hållbarhet och höga effektivitetsomvandlingsfrekvens, och är en oumbärlig nyckelkomponent inom det moderna industriområdet.


Allmän specifikation:

l Märkspänning: 130VDC

l Spänningstest för motortålighet: 600VAC 50Hz 5mA/1S

l Nominell effekt: 380

l Högsta vridmoment: 120N.m

l Toppström: 30A

l Prestanda utan belastning: 90 varv/minut/0,65 A

Prestanda vid belastning: 78 RPM/5A/46,7N.m

l Reduktionsförhållande: 40

l Isoleringsklass: F

l Vikt: 5,4 kg



Tillämpning:
Elektrisk klätterutrustning, säkerhetsbälten och så vidare.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Suzhou,215129

Plats
Bldg 10,199 Jinfeng RD,New District

Ytterligare information