Katalog

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

14.10.2024 01:05

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory för industriella och kommersiella lösningar med trådnät

Svara på annonsen

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory är en ledande tillverkare och exportör av ett omfattande sortiment av högkvalitativa trådnätsprodukter av rostfritt stål. Vi tillgodoser ett brett spektrum av industriella och kommersiella behov och erbjuder ett varierat utbud av trådnät, nätfilterdukar, skärmar och trådar av rostfritt stål.

Oöverträffat urval och precision:
Vår styrka ligger i det stora utbudet av trådnät och tråddukar av rostfritt stål som vi tillverkar. Vi använder förstklassiga material för att tillverka vävda trådnät och filterdukar som är noggrant utformade för att uppfylla dina specifika krav. Detta inkluderar förkrympta stenbrottsskärmar, bitar i anpassad storlek, skivor, bälten och ett brett utbud av tillverkade filterprodukter. Varje produkt är noggrant tillverkad med exakta tråddiametrar och öppningsstorlekar, vilket säkerställer optimal prestanda i din unika applikation.

Skräddarsydda lösningar för olika applikationer:
Vi förstår vikten av flexibilitet och därför erbjuder vi ett omfattande urval av kvaliteter och vävningsmönster för att passa dina specifika behov. Vår produktportfölj omfattar följande:

Slätväv:

Detta enkla över-och-under-mönster med kvadratiska eller rektangulära öppningar är idealiskt för applikationer som filter, durkslag, avskärmning och myggnät.

Twillväv:

Den här väven har ett sammanflätningsmönster med två över- och två underdelar och erbjuder överlägsen stabilitet och styrka, vilket gör den lämplig för liknande tillämpningar som slätväv.

Holländsk väv:

Den här väven prioriterar styrka och filtreringseffektivitet med sin större varptrådsdiameter. Den används främst inom filtertillverkning.

Holländsk kypertväv:

Denna väv kombinerar twillvävmönstret med en tjockare väfttråd och utmärker sig i högtrycksfiltreringsuppgifter i olika branscher.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Shandong