Katalog

ITT Enidine GmbH

01.10.2024 14:05

Vajerisolatorer för vibrationsisolering

Svara på annonsen

Högpresterande vibrationsdämpning

Vänd dig till Enidine för högpresterande vibrationsisolerande komponenter som vajerisolatorer och kompakta vajerisolatorer. Våra vajerisolatorer har rostfri stålkabel och RoHS-kompatibla aluminiumhållare, vilket ger utmärkt vibrationsisoleringsförmåga. Vajerisolatorerna är korrosionsbeständiga, vilket gör dem miljövänliga och ger hög prestanda i en mängd olika applikationer. Isolatorerna är helt opåverkade av olja, kemikalier, slipmedel, ozon och extrema temperaturer.

Den kompakta vajerisolatorn är mindre än en traditionell vajer och kan absorbera stötar och vibrationer i små utrymmen. Enpunktsmontering ger flexibilitet för integrering i befintliga produkter.

Med mångsidiga monteringsalternativ, pressmönster och storleksvariation kan produkter med spiralformade isolatorer hjälpa dina system att uppfylla alla krav för industriella, militära och kommersiella användningsområden. Enidine har ett kvalitetsåtagande och alla produkter klarar industristandarder som DEF STND 0755, MIL STD 810, BV43 44, MIL-STD 167, STANAG 042, MIL S 901 och MIL E 5400.

Både kompakta vajerisolatorer och vajerisolatorer kan användas på kökskomponenter där motorer och fläktar ger upphov till vibrationer på omgivande strukturer. De kan också användas för att kontrollera vibrationer och termisk expansion.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Tyskland