Katalog

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:55

2-6-sitsig elektrisk golfbil, hög kvalitet, gatulaglig

Svara på annonsen

Anpassa din egen golfbil - Höghållfast kolstål eller aluminiumlegeringsbasram - Underhållsfritt blybatteri eller litiumbatteri - Maximal hastighet varierar från 60 km / h till 80 km / h - MOQ: 1 Vi accepterar också OEM- och ODM-order för över 6 säten golfbil, välkommen att skicka krav till oss.

Fashion Front And Rear Body Design
Den elektriska golfvagnens främre och bakre kropp är modern och vacker, de bildas av formsprutning av ABS-teknikplast, som är en unik design som gemensamt utvecklats av Hulk-designers och designers inom fordonsindustrin.

Valfri stål / aluminiumlegeringsram bas
Basen på den elektriska golfvagnen kan vara tillverkad av stålram eller aluminiumlegeringsram enligt kundens behov, vilket kan ge högre hållfasthet och hållbarhet, vilket ger dig en säkrare och bekvämare körupplevelse.

High Brightness Crystal Car Lights
Den elektriska golfvagnen använder främre och bakre kombinerade kristallampor med hög ljusstyrka, som är vackra i utseende och har klarat CE-certifikat. Ljuset har stark penetration och långt belysningsavstånd, vilket gör körning på natten säkrare.

Mechatronics Integrated Drive Rear Axle
Den elektriska golfvagnen antar en elektromekanisk integrerad drivbakaxel med ett aluminiumlegeringsskal, vilket är lättare i vikt. Kugghjulets tandyta har förgasats och slipats, vilket resulterar i lågt brus och lång livslängd.

Vackra och bekväma säten
Sätena på den elektriska golfvagnen är gjorda av mjuka och bekväma material, utformade ergonomiskt för att förbättra körkomforten maximalt, och de ser mer eleganta och lyxiga ut.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Shandong

Plats
Qingdao

Ytterligare information