Katalog

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:45

Hållbar 11-14-sitsig sightseeingbuss, Sluten stil, Bensin, sightseeingbuss

Svara på annonsen

Kombinerar värme, komfort, lyx och överlägsen kvalitet - Macpherson Independent Suspension - Höghållfast kolstålsintegralram - Hydraulisk broms med dubbla kretsar med vakuumförstärkare - MOQ: 1 Vi accepterar också OEM- och ODM-beställningar för bensinsightseeingbussar med mer än 14 platser eller mindre än 11 platser. Välkommen att skicka dina krav till oss.

Mer korrosionsskyddande fordonsbas
Jämfört med ytmålningsprocessen för ramen för andra märken har basramens yta på bensin-sightseeingbussen behandlats med en serie korrosionsskyddande processer som betning, fosfatering, elektrofores, doppning och bakning. Den har korrosionsskydd både internt och externt och har en längre livslängd.

Sluten och varmare kupé
Bussen har en helt sluten kupé som effektivt kan isolera yttre buller, vind och regn och andra störningar. Karossen är utformad med in- och utgångsdörrar och är utrustad med ett luftkonditioneringssystem som gör det möjligt för passagerare att hålla en behaglig temperatur under olika årstider och klimatförhållanden och förbättra körupplevelsen.

EFI-motor med hög standard
Hulk FDH bensinsightseeingbuss antar National VI-standarden LJ469 / LJ415 EFI-motor. Den har mer avancerad förbränningskontrollteknik och styr parametrar som bränsleinsprutning och tändningstid för att förbättra bränsleutnyttjandet och kraftigt minska skadliga avgasutsläpp.

Säten med hög komfort
Hulk FDH bensinsightseeingbuss antar ett oberoende justerbart mjukt säte för föraren, och passagerarområdet är utrustat med integrerade mjuka säten i imiterat läder (svart, beige, brunt etc.) eller FRP-bussäten. Det säkerställer en bekväm åktur för alla passagerare samtidigt som det ger högre säkerhet. Det är lyxigt och vackert och mycket attraktivt.

Högkvalitativa vakuumlastbärande däck
Alla däck på Hulk bensin sightseeingbuss är tillverkade av högkvalitativa vakuumlastbärande bildäck, som uppfyller strikta standarder för stabilitet och hållbarhet. De har halkskyddande struktur och stark greppförmåga och kan enkelt hantera olika vägytor, vilket säkerställer din stabilitet under körning.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Shandong

Plats
Qingdao

Slutdatum
31.12.2029 23:55

Ytterligare information