Katalog

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.07.2024 01:05

TTA/Tolyltriazol granulat HOO 99,5% min CAS-nummer: 29385-43-1

Svara på annonsen

TTA vattenreningskemikalie

Tolyltriazol
Tolyltriazol är en mångsidig korrosionsinhibitor som ger ett effektivt skydd mot oxidation och korrosion för olika metaller och legeringar.
CAS-nummer: 29385-43-1
UN NO: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Molekylformel: C9H9N3
Renhet (%): 99.5% min
Utseende: Vitt till benvitt pulver eller granulat
Förpackning: 25 kg/påse eller enligt kundens krav

SPECIFIKATIONER RESULTAT
Renhet, % 99,5min 99,81
Smältpunkt, ℃ 97min 97,22
Askhalt, % 0,05max 0,024
Vattenhalt, % 0,1max 0,079
PH-värde 5-6 5,58

 

Tolyltriazol
Tolyltriazol, alternativt TTA, är en organisk förening som betecknas med den kemiska formeln C9H9N3. Dess utseende varierar från vitt till benvitt och har formen av pulver eller granulat. Detta ämne fungerar som en betydande korrosions- och avlagringshämmare inom olika sektorer, särskilt inom vattenbehandling, metallbearbetning och oljeraffinering. Dess roll är att skydda metaller från korrosion och hindra uppkomsten av beläggningar eller avlagringar på ytor. Tolyltriazol används dessutom som tillsats i frostskyddslösningar och vid framställning av kopparbaserade legeringar.

CAS-nummer: 29385-43-1
UN NO.: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Molekylformel: C9H9N3
Renhetsgrad (%): 99.5% min
Utseende: Vitt till benvitt pulver eller granulat
Förpackning: 25 kg / påse eller enligt kundens krav

Tolyltriazol Användningar
1. Korrosionsinhibering: Detta ämne finner omfattande användning som korrosionsinhibitor i kylvattensystem, metallbearbetningsvätskor och olika industriella applikationer. Det bildar ett skyddande skikt på metallytor, vilket motverkar korrosion och förlänger utrustningens livslängd.
2. Avlagringshämning: Förhindrar effektivt uppkomsten av kalkavlagringar i vattensystem, pannor och värmeväxlare. Dess funktion minimerar uppbyggnad av mineralavlagringar och upprätthåller därmed utrustningens effektivitet.
3. Metallskydd: Denna förening fungerar som ett skyddsmedel, särskilt för koppar och dess legeringar. Det hindrar oxidation av metallytan och förhindrar missfärgning, vilket är värdefullt vid konservering, rengöring och förvaring av metall.
4. Frostskyddsmedel: Det ingår ibland i frostskyddslösningar för att förbättra deras korrosionsskyddande egenskaper. Detta skyddar metallkomponenter i kylsystemet och förhindrar rostutveckling.
5. Betongförbättring: Inom byggsektorn fungerar det som en tillsats för betong och cementbaserade material. Det fungerar som en korrosionsinhibitor för armeringsstål och skyddar det mot kloridjoninducerad korrosion.
6. Bränslemodifiering: Används ibland som bränsletillsats, särskilt i flygbränsle. Den ger korrosionsskydd för komponenter i bränslesystemet och bidrar till att förhindra avlagringar i bränsleledningar och injektorer.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Henan

Plats
Zhengzhou