Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2024 00:00

Tankar för flytande kväve

Svara på annonsen

Tankar för flytande kväve är mångsidig och oumbärlig utrustning för kryogen lagring inom vetenskaplig forskning, medicin och industri. kvävetankar med en kapacitet på 10 liter täcker ett brett spektrum av scenarier tack vare sin måttliga storlek och bärbarhet. Till exempel, utgående spermasamling för djurhållning, statisk lagring av frysta spermierör, liten mängd cellfrysning i laboratorium och industriella frystillbehör.

Låt oss prata om 10-liters lagringstank för flytande kväve i detalj:


1. De vanliga modellerna av TIANCHI 10 liters lagringstankar för flytande kväve är 50 mm, 80 m, 125 mm och 210 mm;
Bland dem är 50 mm mer lämpade för en liten mängd provbevarande, eller helt enkelt lagring av flytande kväve för användning, med en längre statisk bevaringstid; 80 mm kaliber liknar 50 mm, vilket är mer lämpligt för en liten mängd provbevarande men lätt att ta. På grund av den korta statiska lagringstiden är användningsfrekvensen inte lika bra som de två ovanstående kalibrarna, så 125 mm och 210 mm är mer lämpade för kortvarig lagring av flytande kväve, och användare som inte bryr sig om lagringstiden kan använda dem.


2. Struktur
Liksom alla flytande kvävebehållare har 10 liters lagringstank för flytande kväve också ett vakuum med dubbla blåsor och flerskiktsisoleringsstruktur, och den isolerade nackpluggen stänger tankens mun för att minska värmestrålning och förångning av flytande kväve.

3. Statisk konservering och provlagringskapacitet
10 liter lagringstankar för flytande kväve är bättre vid lagring av flytande kväve, 50 mm kaliber statisk lagringstid på 87 dagar; i fallande ordning, 80 mm kaliber 50 dagar, 125 mm har 25 dagar, 210 mm endast 11 dagar. Observera att detta är statisk lagring, det vill säga när den är fylld med flytande kväve och inte öppnas och inte används.
Plus provlagring, med ett komplett komplement av 6 runda bärhinkar, kan du hålla cirka 792 till 1 788 frysta spermier vete rör; och cirka 150 celler, som kan kopplas ihop med kryopreserveringsklipp.
Förstå den flytande kvävetanken för att använda den bättre.Ovan är den grundläggande informationen om 10 liters flytande kväveförvaringstank.
Vill du veta mer, kontakta oss gärna, om du har något behov, också välkommen att konsultera när som helst.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
henan

Plats
zhengzhou