Katalog

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Sällsynta metaller och sällsynta jordartsmetaller

Svara på annonsen

UrbanMines Tech. Limited är en världsomspännande pålitlig leverantör av oxider och föreningar av sällsynta metaller, oxider och föreningar av sällsynta jordartsmetaller, återvinningshantering av icke-järnmetaller.

UrbanMines håller på att bli en professionell ledare inom avancerade material och återvinning och gör en verklig skillnad på de marknader som företaget betjänar med sin expertis inom materialvetenskap, kemi och metallurgi. Det har gått 17 år sedan vi började betjäna och samarbeta med våra kunder inom industrin och forsknings- och utvecklingsområdena. UrbanMines har vuxit till att leda branschen som en omfattande leverantör av sällsynta metaller och sällsynta jordartsprodukter som utför integrerad produktion från högkvalitativa råvaror till oxider och föreningar med hög renhet.

HJÄLPER VÅRA KUNDER ATT VINNA, det är vad vi handlar om UrbanMines Tech Limited. Eftersom vi förstår vikten av tillförlitliga och konsekventa material för våra kunders FoU- och produktionsbehov, har vi investerat i aktieinnehav och etablerat bearbetningsanläggning för sällsynta metaller och sällsynta jordartssaltföreningar, och även etablerat solida relationer med våra OEM-tillverkare. Genom att ofta besöka vårt produktionsteam och prata med ledningen, produktions- och QC-ingenjörer och arbetare i produktionslinjerna om den kvalitet vi söker skapar vi verkligt fungerande partnerskap.

Det är dessa värdefulla vänskapsband, som byggts upp under många år, som gör att vi kan leverera konsekventa och högkvalitativa produkter till våra kunder över hela världen.

När världen förändras gör vi det också. Vi gör skillnad, varje dag, för våra kunder, för konsumenterna, för vårt team och för världen.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina