Katalog

BLIIoT|Ny version BL120 Modbus Gateway hittar tillämpningar inom olika områden

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Ny version BL120 Modbus Gateway hittar tillämpningar inom olika områden

Svara på annonsen

Inledning Modbus gateway är en viktig komponent i industriella automations- och styrsystem. Den möjliggör sömlös kommunikation, integration och skalbarhet, vilket är avgörande för en effektiv drift av moderna industrisystem. Den spelar en avgörande roll för att underlätta kommunikation, integration och skalbarhet mellan enheter och system som använder olika protokoll.

Produktbeskrivning

BL120 gateway fungerar som en brygga mellan Modbus-enheterna och målsystemet, vilket möjliggör datautbyte och interoperabilitet. Den möjliggör kommunikation mellan enheter som sensorer, ställdon och styrenheter via serie- eller Ethernet-anslutningar.

Genom att använda BL120 Modbus gateway kan organisationer integrera Modbus-enheter med andra system eller nätverk, vilket möjliggör sömlös interoperabilitet och avancerad hantering och kontrollfunktioner.


Produktfunktioner

1. Stöder anslutning till upp till 50 enheter och insamling av 4 000 datapunkter.

2. Stöder 6 valfria RS232/RS485 MCstödjer 6 valfria RS232/RS485-ingångar.

3. Den har en inbyggd ARM MCU och är en produkt som utvecklats baserat på Linux OS-system.

4. 2 Ethernet-portar (WAN-port och LAN-port).

5. Stödjer 4G, WiFi, GPS.

6stöd för OpenVPN, SNMPV1/V2.

7. Den stöder routingfunktioner och datainsamling från kaskadbrytare för att underlätta insamling av mer data från industriell utrustning. Programvaran har kompletta funktioner och täcker de vanligaste applikationsscenarierna.

8. Den integrerar det humaniserade konfigurationsgränssnittet som BLIIoT följer, samt fjärrkonfiguration, fjärruppgradering av firmware och andra funktioner. Användarna behöver bara göra enkla inställningar.

9. Den har en fäststruktur och en strömförsörjningsdesign med skydd mot omvänd anslutning.

10. Den använder BLIIoT:s patenterade teknik för skenspännen och stöder standard DIN35-skeninstallation och väggmonterad installation.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Guangdong

Plats
Shenzhen