Katalog

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Ny version BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP till Modbus Gateway för fastighetsautomation

Svara på annonsen

Introduktion BACnet och Modbus är två allmänt använda kommunikationsprotokoll inom områdena fastighetsautomation och industriell styrning. BACnet (Building Automation and Control networks) är ett protokoll som är särskilt utformat för styrning och övervakning av fastighetsautomationssystem, medan Modbus är ett öppet seriellt kommunikationsprotokoll som ofta används i industriella styrsystem. Integrering av BACnet- och Modbus-nätverk möjliggör sömlös kommunikation och datautbyte mellan enheter som använder dessa olika protokoll. Denna integration uppnås vanligtvis med hjälp av en gateway eller omvandlare för BACnet till Modbus. Gatewayen fungerar som en översättare som gör det möjligt för enheter i ett BACnet-nätverk att kommunicera med enheter i ett Modbus-nätverk.

Produktbeskrivning

BL120BN BACnet to Modbus gateway är en enhetslösning som möjliggör kommunikation mellan BACnet- och Modbus-nätverk. Den fungerar som en brygga som gör att enheter som använder BACnet-protokollet kan kommunicera med enheter som använder Modbus-protokollet.



Genom att använda en BL120BN BACnet to Modbus gateway blir det möjligt att integrera enheter och system som använder dessa olika protokoll, vilket möjliggör korskommunikation och datautbyte. Denna integration förbättrar driftskompatibiliteten, förenklar systemhanteringen och underlättar övervakning och styrning av enheter i både BACnet- och Modbus-nätverk.

 

Produktegenskaper

1. Stödjer BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Stödjer anslutning till upp till 50 enheter och insamling av 4 000 datapunkter.

3. Stödjer 6 valfria ingångar RS232/RS485.

4. Den inbyggda ARM MCU och är en produkt som utvecklats baserat på Linux OS-system.

5. 2 Ethernet-portar (WAN-port och LAN-port).

6. Stöder 4G, WiFi, GPS.

7. Stöder OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Den stöder routingfunktioner och datainsamling för kaskadbrytare för att underlätta insamling av mer industriell utrustningsdata. Programvaran har kompletta funktioner och täcker de vanligaste applikationsscenarierna.

9. Den integrerar det humaniserade konfigurationsgränssnittet som BLIIoT följer, samt fjärrkonfiguration, fjärruppgradering av firmware och andra funktioner. Användarna behöver bara göra enkla inställningar.

10. Den har en fäststruktur och en strömförsörjningsdesign med skydd mot omvänd anslutning.

Den använder BLIIoT:s patenterade teknik för skenlåsning och stöder standard DIN35-skeninstallation och väggmonterad installation.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Guangdong

Plats
Shenzhen