Katalog

Luftkonditionering till Modbus-konvertering, BLIIoT| Ny version BL120AC

04.04.2024 13:05

Luftkonditionering till Modbus-konvertering, BLIIoT| Ny version BL120AC

Svara på annonsen

Introduktion För att implementera protokollet Air Conditioner to Modbus behöver du vanligtvis en gateway-enhet som omvandlar luftkonditioneringens proprietära kommunikationsprotokoll till Modbus-kompatibla data. Gatewayen fungerar som en brygga och översätter luftkonditioneringens data till Modbus-register eller spolar som kan förstås av andra Modbus-enheter. Det finns olika varianter av protokollet Air Conditioner to Modbus, beroende på luftkonditioneringens tillverkare och modell. Några vanliga protokoll som används är Modbus RTU och Modbus TCP/IP.

Produktbeskrivning

BL120AC gateway mellan luftkonditionering och Modbus är en enhet som möjliggör kommunikation mellan ett luftkonditioneringssystem och ett Modbus-nätverk. Den fungerar som en brygga mellan de två systemen och möjliggör datautbyte och styrning.



BL120AC använder vanligtvis sitt eget protokoll för att kommunicera med luftkonditioneringen och översätter data till det Modbus-protokoll som förstås av andra enheter i Modbus-nätverket. Den kan omvandla olika parametrar som temperatur, luftfuktighet, fläkthastighet och driftlägen till Modbus-register eller spolar.



Genom att ansluta luftkonditioneringen till ett Modbus-nätverk kan du integrera den i ett större byggnadsautomationssystem eller SCADA-system (Supervisory Control and Data Acquisition). Detta möjliggör centraliserad övervakning, styrning och samordning av flera HVAC-system, vilket leder till förbättrad energieffektivitet och enklare hantering.

Produktfunktioner

1. Stödjer Modbus RTU, Modbus TCP, luftkonditionering etc.

2. Stödjer anslutning till upp till 50 enheter och insamling av 4 000 datapunkter.

3. Stödjer 6 valfria ingångar RS232/RS485.

4. Använder embedded ARM MCU och är en produkt som utvecklats baserat på Linux OS-system.

5. 2 Ethernet-portar (WAN-port och LAN-port).

6. Stöder 4G, WiFi, GPS.

7. Stöder OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Den stöder routingfunktioner och datainsamling för kaskadbrytare för att underlätta insamling av mer industriell utrustningsdata. Programvaran har kompletta funktioner och täcker de vanligaste applikationsscenarierna.

9. Den integrerar det humaniserade konfigurationsgränssnittet som BLIIoT följer, samt fjärrkonfiguration, fjärruppgradering av firmware och andra funktioner. Användarna behöver bara göra enkla inställningar.

10. Den har en fäststruktur och en strömförsörjningsdesign med skydd mot omvänd anslutning.

11. Den använder BLIIoT:s patenterade teknik för skenspännen och stöder standard DIN35-skeninstallation och väggmonterad installation.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Guangdong

Plats
Shenzhen