Katalog

BLIIoT| Ny version BL120DT DL/T645 IEC 104 till Modbus-omvandling inom kraftsystemautomation

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Ny version BL120DT DL/T645 IEC 104 till Modbus-omvandling inom kraftsystemautomation

Svara på annonsen

Inledning En DL/T645 till Modbus-gateway är en enhet som möjliggör kommunikation mellan enheter som använder DL/T645-protokollet och enheter som använder Modbus-protokollet. På samma sätt underlättar en IEC 104 till Modbus-gateway kommunikationen mellan enheter som använder IEC 104-protokollet och enheter som använder Modbus-protokollet. DL/T645 är ett kommunikationsprotokoll som ofta används i Kina för smarta mätare och energihanteringssystem. Det definierar format och regler för datautbyte mellan energimätare och datainsamlingssystem. Modbus är å andra sidan ett vanligt protokoll som används för kommunikation mellan olika industriella enheter.

Produktbeskrivning

BL120DT gateway fungerar som en mellanhand som gör det möjligt för enheter som använder Modbus-protokollet att läsa data från och skriva data till enheter som använder DL/T645-protokollet. Den utför protokollkonvertering och datamappning mellan de två protokollen, vilket säkerställer sömlös kommunikation mellan de olika enheterna.



BL120DT gateway tjänar samma syfte men för enheter som använder IEC 104-protokollet och Modbus-protokollet. IEC 104-protokollet används ofta i applikationer för kraftsystemautomation och SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition).



Produktfunktioner

1. Stöder DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Stöder anslutning till upp till 50 enheter och insamling av 4 000 datapunkter.

3. Stöder 6 valfria RS232/RS485-ingångar.

4använder embedded ARM MCU och är en produkt som utvecklats baserat på Linux OS-system.

5. 2 Ethernet-portar (WAN-port och LAN-port).

6. Stöder 4G, WiFi, GPS.

7. Stöder OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Stöder routingfunktioner och datainsamling från kaskadbrytare för att underlätta insamling av mer data från industriell utrustning. Programvaran har kompletta funktioner och täcker de vanligaste applikationsscenarierna.

9. Den integrerar det humaniserade konfigurationsgränssnittet som BLIIoT följer, samt fjärrkonfiguration, fjärruppgradering av firmware och andra funktioner. Användarna behöver bara göra enkla inställningar.

10. Den har en fäststruktur och en strömförsörjningsdesign med skydd mot omvänd anslutning.

11. Den använder BLIIoT:s patenterade teknik för skenspännen och stöder standard DIN35-skeninstallation och väggmonterad installation.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Guangdong

Plats
Shenzhen