Katalog

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

PP-korkmaterial för vinflaskor aluminiumlegering 8011

Svara på annonsen

Hongchang Aluminum levererar aluminiumplåtar och -spolar för tillverkning av kapsyler, som är idealiska material för PP-kapsyler för whiskyflaskor och andra dryckesflaskor. Det har utmärkta fuktsäkra, läckagefria och förfalskningsfria egenskaper, vilket gör det verkligen säkert, hälsosamt, snabbt och miljövänligt, vilket ökar produktens mervärde.

Tillverkningen av PP-flasklock har strikta krav på materialets styrka, töjning och dimensionella avvikelse, annars uppstår sprickor eller veck under bearbetningen. För att det ska vara enkelt att trycka efter att kapsylen har formats måste ytan på kapsylmaterialet vara slät. Inga rullmärken, repor och fläckar. Vanligen använda legeringar inkluderar 8011-H14, 8011-H16, etc. Aluminiumkapsyler kan tillverkas genom varmvalsning, kontinuerlig gjutning, kontinuerlig valsning eller kallvalsning.

PP-kapsyler Egenskaper:
1. Låg vikt.
2. Grön, miljövänlig och lätt att återvinna.
3. Har utmärkta barriäregenskaper.
4. Har god formbarhet
5. Vackert utseende och ljus dekoration.
8011 aluminiumförslutningsplattor används för att tillverka skruvkorkssystem för flaskor och andra behållare och är en av de viktigaste produkterna på marknaden för aluminiumförpackningar. Aluminiums luft- och ljustäta egenskaper och enkla formning och dekoration gör det till det material som väljs för slutna applikationer.

PP-lock i aluminium används för glasbehållare inklusive mineralvatten, naturligt vatten, alkoholfria och alkoholhaltiga drycker, hälsotillskott och juiceprodukter.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
henan

Plats
No. 14, Business Outer Ring Road