Katalog

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

22.01.2024 00:00

Porslinstallrikar Tillverkad i Italien

Svara på annonsen

porcelain4TOP är det nya varumärket för GRESITALIANO SRL, som specialiserat sig på grafisk design, produktion och distribution av stora porslinsplattor i tjocklekarna 6 mm, 12 mm och 20 mm, 100 % tillverkade i Italien.

Hjälp oss att föra italiensk elegans till USA: Bli distributör av porslinstallrikar

På Porcelain4Top bjuder vi in passionerade och framåtblickande individer och företag att följa med oss på en resa med oöverträffad stil och sofistikering.

Positionera dig som en ambassadör för tidlös skönhet i USA genom att bli distributör av våra utsökta italienska porslinstallrikar.

Varför samarbeta med Porcelain4Top:

Premiumkvalitet: Våra italienska porslinstallrikar är noggrant tillverkade och visar upp den berömda kvaliteten på italienskt hantverk som har stått emot tidens test.

Mångsidig design: Från klassisk till modern, våra porslinstallrikar erbjuder ett brett utbud av design och finish för att passa dina kunders kräsna smak.

Oöverträffad expertis: Genom att samarbeta med oss får du tillgång till ett team av experter som ger dig omfattande produktkunskap, marknadsföringsstöd och personlig rådgivning.

Fördelar med att vara distributör:

Exklusivt produktsortiment: Som Porcelain4Top-distributör får du exklusiv tillgång till vårt premiumsortiment av italienska porslinstallrikar, vilket skiljer dig från konkurrenterna.

Marknadsföringsstöd: Använd vår marknadsföringsexpertis och vårt marknadsföringsmaterial för att öka din närvaro i branschen, nå en bredare publik och öka försäljningen.

Lönsamt samarbete: Vi tror på ömsesidig framgång. Att arbeta med Porcelain4Top som distributör öppnar dörrarna till ett lönsamt partnerskap med ett varumärke som står för elegans och kvalitet.

Så börjar din resa: Att bli distributör med

är en okomplicerad process. Kontakta vårt team för att uttrycka ditt intresse, så kan vi tillsammans ta de sofistikerade italienska porslinstallrikarna till varje hörn av USA.

Uppgradera din verksamhet genom att erbjuda lyx i form av Porcelain4Tops italienska porslinstallrikar. Kontakta oss idag för att inleda ett samarbete som kommer att omdefiniera elegans på den amerikanska marknaden.

Kontakta oss nu!


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Italien

Region
Emilia Romagna

Plats
Sassuolo

Ytterligare information