Katalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

China Inspection Services - Övervakning av containerlastning

Svara på annonsen

Full Check Service Leverantörsrevision Inspektion före produktion Inspektion under produktion Inspektion före leverans Inspektion av containerlastning Övervakning

Loading Supervision
Lastningsinspektion utförs i fabriker, lager eller på lastningsplatser hos speditörer. Att kontrollera kvaliteten och kvantiteten på fraktprodukter för att se till att fraktprodukterna uppfyller god kvalitet och korrekt kvantitet. Under tiden ska inspektörerna övervaka hela fraktprocessen för att se till att containrarna är i gott skick och korrekt lastade.
För de olika produktkategorierna kommer vi att göra en specialiserad checklista baserad på kundernas krav och vår erfarenhet. Och vår inspektör kommer att kontrollera varorna strikt enligt checklistan och godkänt prov under inspektionsprocessen, och göra vårt bästa för att minska dina risker för inköp.
Vi kommer att ge dig resultatet när inspektionen är klar. Och inspektionsrapporten skickas till dig inom 24 timmar.
Många handlare tycker om vår kvalitetskontrolltjänst, inte bara för att vår inspektionstjänst är kostnadseffektiv utan också för att de vet att vi förväntar oss QC. Våra kunder inkluderar: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech, etc.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Shenzhen

Plats
Guangdong

Slutdatum
29.06.2024 23:50