Katalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Fullständig kontrolltjänst/China Inspection Agency

Svara på annonsen

Guangdong China inspection and testing Co, LTD

Denna kontroll utförs under de mycket tidiga stadierna av produktionsprocessen (mellan 0 och 20%). Syftet med kontrollen är att inspektera processparametrarna och verifiera att slutprodukten kommer att uppfylla de önskade kvalitetskraven.

Vi är människor och människor gör naturligtvis misstag, så även fabriker i Kina. Ungefär hälften av fabrikerna i Kina har produktionsproblem. Om ingen strikt kvalitetskontroll utförs kommer fabrikerna att göra enligt sin standard. Det är därför att bestämma felen tidigare är en tids- och kostnadsbesparande process, när du räknar ut problemen när alla varor är färdiga, kommer det att slösa mycket tid och pengar för att revidera. Enligt vår erfarenhet gjorde vi en kvalitetskontroll medan produktionen precis hade börjat, vi räknade ut att färgen som fabriken använde var helt annorlunda än vad kunden ville ha. Detta är ett stort fel. Efter kontrollen reviderade fabriken färgen omedelbart. Om vi gör en kvalitetskontroll efter att produkterna nästan är färdiga kan detta bli ett stort problem och leveransen försenas på grund av att de problem som upptäcktes vid kvalitetskontrollen måste åtgärdas.

Det är därför starkt rekommenderat att göra en kvalitetskontroll i ett tidigt skede av produktionsprocessen. Denna kvalitetskontroll krävs i Kina, särskilt för att undvika missförstånd och fel i den fortsatta produktionsprocessen.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Shenzhen

Plats
Guangdong

Slutdatum
29.06.2024 23:50