Katalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Maskinteknik - L.B. Bohle får flera utmärkelser

Svara på annonsen

German Design Award för ny generation av maskiner

Glädjen hos L.B. Bohle var stor. Teknikföretaget från Ennigerloh har vunnit German Brand Award tre gånger.

"På Interpack i maj i år lanserade vi vår nya generation av maskiner med presentationen av tre nya system", säger VD Thorsten Wesselmann när han blickar tillbaka. "Våra maskiner har inte bara optimerats tekniskt, utan också fått en ny banbrytande industridesign", fortsätter Wesselmann.

Efter samråd med industridesigners, med vilka maskinerna designades, beslutade ledningen för L.B. Bohle att anmäla BFC tablet coater, BRC dry granulator och QbCon 1, en kontinuerlig granulator och tork för forskning och utveckling, till designutmärkelsen.

German Design Award är öppen för företag, byråer, tjänsteleverantörer och marknadsföringsexperter samt ideella och statliga organisationer från alla sektorer över hela världen. den oberoende juryn i German Design Council beslutar om tillträde till tävlingen och de efterföljande vinnarna.

"Efter de genomgående positiva reaktionerna på våra nya maskiner hoppades vi i hemlighet på en utmärkelse", rapporterar Wesselmann. L.B. Bohle utsågs till vinnare för BRC och QbCon, medan BFC Tablet Coater fick ett specialpris.

"Vi var förvånade över att få tre utmärkelser på en gång", säger Wesselmann. Överlag ser de ansvariga på L.B. Bohle utmärkelsen som ett erkännande av att de har tagit rätt steg med den nya djärva designen.

"Tack vare ett enastående teamarbete inom företaget, tillsammans med de externa designerna, har vi lyckats utveckla en helt ny designlinje för våra system som säkerställer identifikation med företaget L.B. Bohle. Vinsten av German Design Award kommer dessutom att hjälpa oss att få ännu mer uppmärksamhet och synlighet på marknaden", säger VD Tim Remmert, som ser ytterligare positiva effekter av utmärkelsen.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Tyskland