Katalog

  • Annonser

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

10.11.2023 00:00

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

Annonsen upphörde

Företaget har ett brett produktsortiment som huvudsakligen täcker tre områden.

För det första alla typer av ferritmagneter och NdFeB-magneter, som används i stor utsträckning inom bilindustrin, elektronik, telekommunikation och andra områden.

För det andra är vi huvudsakligen specialiserade på tillverkning av magnetiska separatorer för kunder, inklusive torra och våta magnetiska separatorer, hängande och vertikala magnetiska separatorer och olika typer av magnetiska trummor. Magnetavskiljare används främst för rening och koncentration av järnmalm, användning av avfallsrester, deferrifiering av kolråvaror i kraftverk, cement och andra byggmaterial, samt glas- och keramikråvaror, sortering av återvunnet gummipulver och så vidare.

För det tredje har vi ett professionellt team för järnmalmssortering, pelletering, processdesign för löktillverkning och tillverkning av komplett utrustning etc. Vi hoppas kunna ge professionell teknisk garanti och stöd till järnframställningsindustrin i utvecklingsländerna, och företaget har komplett testutrustning. När det gäller produkterna är kvaliteten tillförlitlig, strukturen är enkel, driften är bekväm, energibesparande och energibesparande, underhållet är bekvämt och de exporteras huvudsakligen till USA, Europa, Australien, Sydostasien, Mellanöstern, Sydamerika och andra länder och regioner, och de är i ledande ställning i näringslivet, har ett gott rykte och beröms av kunderna.

Vi välkomnar varmt vänner från hela världen att förhandla och samarbeta med oss


Vårt företags nya teorier och utrustning kan alltid ligga i framkant av det inhemska magnetfältet. Vi tror att under förutsättning av "kvalitet först" och "service först", kommer vi ständigt att överträffa oss själva och göra vårt eget bidrag till Kinas gruv- och stålindustri.


Annonsen upphörde

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Anhui

Plats
99 Huayu Rd, Maanshan

Slutdatum
31.01.2024 10:15