Katalog

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Turbo Diesel utombordsmotor 50 HP

Svara på annonsen

NY Yanmar Dtorque 111

Den kompakta Dtorque 111 är konstruerad för att revolutionera marknaden för små arbetsbåtar där den förväntade livslängden på över 10 000 timmar är minst dubbelt så lång som för jämförbara utombordare.

Dtorque 111 är en anmärkningsvärt mjuk och tyst dieselmotor som levererar 50 hk till propellern med ett fantastiskt vridmoment på 111 Nm vid bara 2 500 varv per minut. Detta är betydligt bättre än de senaste 70 hk 4-takts bensinmodellerna och mer än tillräckligt för att snabbt accelerera de flesta småbåtar till planet med gott om dragkraft för tung deplacement.

Dtorque är det perfekta valet om du driver eller hanterar
  • arbetsbåtar
  • säkerhets-/räddningsbåtar
  • fiskebåtar
  • regerings- och hamnmyndighetsfartyg
  • passagerarbåtar
  • tenderbåtar för superyachter


Ökad säkerhet
Diesel är mindre brandfarligt än bensin, och därför är Dtorque ett säkrare val för potentiellt farliga miljöer, t.ex. inom olje- och gasindustrin. Operatörer av superyachter och kryssningsfartyg, till exempel, kommer också att dra nytta av tids- och kostnadsbesparingarna i samband med färre brandsäkerhetsåtgärder och regler.

Dessutom finns det bara en typ av bränsle att hantera, vilket är mer allmänt tillgängligt i hamnar över hela världen. Dtorque överträffar även EU:s utsläppskrav RDC Stage II, men är ännu inte EPA-kompatibel.

Låg ljudnivå och vibrationer
Dtorque har en tvåcylindrig, turboladdad common rail-dieselmotor som använder ett unikt system med dubbla motroterande vevaxlar i ett aluminiumblock. Denna teknik, med sin patenterade "Spaceball"-design, bidrar till att minska vibrationer och buller.

En annan fördel med dessa vevaxlar är avsaknaden av roterande och manövrerande (styrande) vridmoment. Detta resulterar i mindre trötthet under motorns

drift

.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Indonesien

Region
Aceh

Plats
Banda Aceh

Slutdatum
31.01.2025 10:00