Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 04:25

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRASONIC FLAW DETECTOR, NY för REA!!!

Svara på annonsen

Waygate Technologies Krautkramer USM 100, en produkt från Baker Hughes (tidigare GE Inspection Technologies), är en ultraljudsdetektor som är idealisk för industriella inspektionstillämpningar. USM 100 är den senaste utvecklingen i USM-familjen och har styrd kalibrering, anpassningsbara filter, en avancerad dataregistrerare och smartphone-liknande funktioner.

Äldre datauppsättningar från USM Go och USM 35 är kompatibla med den senaste modellen.Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 feldetektor är lätt och ergonomiskt utformad för att vara enkel att använda. Den har en stor pekskärm och knappar som möjliggör sömlös ambidextriös användning. Den handskkompatibla, 7-tums LCD-pekskärmen är synlig under alla ljusförhållanden. Det smarta och intuitiva användargränssnittet är lätt att lära sig, anpassningsbart och effektiviserar installation, utbildningstid och uppdateringar.

Krautkrämer USM 100 erbjuder också större effektivitet genom fjärråtkomst samt datahantering och lagring. Bland de digitala funktionerna finns skräddarsydda arbetsflöden via programvaran Mentor App, säker molnbaserad datahantering, fjärrkalibrering som minskar kalibreringstiden från två veckor till 30 minuter samt en publik butik för nedladdning av anpassningsbara appar. Mentor PC möjliggör uppladdning, analys och rapportering av inspektionsdata från en PC, och Mentor PC Live möjliggör användning av USM 100 på distans. Mentor Create ger användaren möjlighet att anpassa eller skapa inspektionsappar för unika testprocedurer, branschtillämpningar och erfarenhetsnivåer. Datauppsättningar är också kompatibla med äldre USM Go- och USM 36-modeller, vilket möjliggör en sömlös övergång till USM 100.

Flaw Detection Redefined:
Krautkrämers bärbara USM 100 är ett mycket mångsidigt inspektionsverktyg som är utformat för att hantera ett brett spektrum av inspektionsutmaningar. Utför omfattande och noggranna inspektioner av industriella tillgångar och förbättra dina data med bilder och geolokalisering för förbättrad spårbarhet och rapportering.

Viktiga tillämpningar
  • Inspektion av svetsar
  • Inspektion av korrosion
  • Inspektion av smide och gjutgods
  • Inspektion av räls
  • Inspektion av kompositer
  • Inspektioner av kärnkraftverk

Pris $3,800.00


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Indonesien

Region
Jawa Timur

Plats
Surabaya

Slutdatum
01.01.2025 12:05