Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT FASSTYRD FELDETEKTOR

Svara på annonsen

Nästa generations kraftfulla PAUT-inspektioner har anlänt med Mentor UT Phased Array Flaw Detector. Ta bort gissningarna från ultraljudsinspektioner med det mest exakta och intuitiva verktyget på marknaden idag.

Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT, en produkt från Baker Hughes (tidigare GE Inspection Technologies), är en kraftfull, ansluten ultraljudsdetektor optimerad för korrosions- och erosionskartläggning av processkärl, rör och tankar.

Mentor UT ger kraften i arrayinspektion till vardagsanvändning med ett intiutivt gränssnitt med pekskärm och anpassningsbara inspektionsapplikationer ("appar"). Användarna kan skapa sina egna appar eller använda de förinstallerade apparna och helt anpassa användargränssnittet efter sina behov. Det är enkelt att lära sig konfigurera och kalibrera enheten, vilket kan spara utbildningskostnader samtidigt som produktiviteten ökar.

Hela UT-felsökningssystemet är inrymt i en handskvänlig pekskärmsplatta som är lika enkel att använda som en smartphone. Den förinstallerade programvaran Mentor Create är helt anpassningsbar och möjliggör användardefinierade menyer och arbetsflöden (appar) för stegvis vägledning genom inspektionsprocessen - från kalibrering till placering av sond till analys. Trygga och utbildade användare innebär att även de mest komplexa inspektionerna utförs konsekvent varje gång.

Mentor UT är den första ultraljudsmätaren som enkelt tillåter trådlös anslutning och livestreaming, så att inspektörer kan få andra åsikter i realtid när de behöver dem. Samma trådlösa molnanslutning gör det möjligt för Mentor UT att på distans generera omfattande inspektionsrapporter på användarnas datorer med ett klick på en knapp.

Med Mentor UT kan du förvänta dig
  • Högpresterande design: kraftfull 32:32 phased array feldetektor (kan uppgraderas till 32:128) med konventionell UT-kanal och 20 kHz pulsrepetitionsfrekvens (RPF)
  • Robust hållbarhet: klarar tuffa miljöer med en IP65 hållbarhetsklassning
  • Mer produktiva kvalitetsinspektioner: användardefinierade inspektions-"appar" eller förinstallerade appar på enheten skräddarsydda efter dina behov
  • Oöverträffad kompatibilitet: kan enkelt kopplas ihop med GE:s branschledande linjära DM-sonder med dubbla element för korrosionsinspektion, linjära array-sonder för svets- och kompositinspektion samt ett brett utbud av kommersiellt tillgängliga scanners
  • Intuitiv användning: handskvänligt, anpassningsbart pekskärmsgränssnitt och inbyggd trådlös anslutning och dataexport för att effektivisera rapportering och analys (offlineanalysprogramvara ingår)
  • Spara tid och resurser: specialiserade arbetsflöden förenklar komplexa inspektioner för ökad effektivitet och enklare utbildning

Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Indonesien

Region
Jawa Timur

Plats
Surabaya

Slutdatum
31.12.2024 09:00