Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

05.06.2024 01:05

SHAPE TRIOS 3 TRÅDLÖS POD TILL SALU!!!

Svara på annonsen

Shape TRIOS 3 är en tre-i-ett digital avtryckslösning med intraoral skanner, integrerad intraoral kamera och automatiserad skuggmätning i en och samma enhet. En lättviktig, lättanvänd, digital avtryckslösning med rundad autoklaverbar spets och avtagbar spegel för enkel sterilisering. Den finns i en design med penngrepp, handtagsgrepp och stolintegrerade versioner.

Trådlös digital intraoral skanner
Fortsätt att förbättra din tandläkarpraktik. Dra nytta av TRIOS intraorala skanner för att förbättra patientupplevelsen, minska tiden i behandlingsstolen och öppna upp för ett brett utbud av behandlingsmöjligheter. TRIOS är snabb, enkel att använda och skapar dokumenterat korrekta digitala färgavtryck. Till skillnad från många andra lösningar ger TRIOS dig kontinuerliga programvaruuppdateringar, uppgraderingsbar maskinvara och valfria tandbehandlingsmoduler för att säkerställa att din praktik ligger steget före i takt med att din verksamhet växer sig starkare

Lösningen för intraoral skanning på nybörjarnivå.
Den kostnadseffektiva TRIOS 3 Basic levereras som en trådbunden, penngreppsförsedd pod och möjliggör ett enkelt arbetsflöde med "skanna och skicka till". TRIOS 3 Basic inkluderar den välkända 3Shape-skanningsnoggrannheten, insane speed-läge, STL-utmatning, realistiska verklighetstrogna färger och skuggmätning samt AI-skanningsteknik för förenklad skanning.

TRIOS 3 Wireless Pod
Trios 3 Wireless Pod för anslutning av TRIOS-skannern till en dator. Ett mobilt och flexibelt alternativ till vagnslösningen, t.ex. för tandläkare som arbetar på flera platser eller för kliniker med begränsat utrymme. Dator ingår ej.

TRIOS 3 Wireless Scanner
Handhållen 3D-skanner med ultrasnabb optisk sektioneringsteknik för spray- och pulverfri intraoral skanning i färger. Kan mäta tandnyanser och lägga till HD-foton i 3D-modellen. Finns med penngrepp eller handtag.

Programvara
TRIOS Digital Impression Software med integrerat 3Shape Communicate-gränssnitt

Delar och tillbehör:
Strömkabel och nätaggregat
1 Wi-Fi-dongle
1 laddare för TRIOS 3 Wireless batterier inkl. 3 batterier
USB-dongle med programvara
5 x TRIOS 3 Scanner Tips inkl. speglar (autoklaverbara)
TRIOS 3 Protection Tip
TRIOS 3 Calibration Tip
TRIOS 3 Color Calibration Kit

Pris $2,500


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Indonesien

Region
Jakarta

Plats
Jakarta