Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

ITERO ELEMENT FLEX INTRAORAL SCANNER

Svara på annonsen

ITero Element Flex1 ger dig den ultimata mobiliteten, så att du kan ta hand om dina patienter var du än vill se dem. Med konfigurationen med endast en stav är kraften i iTero Element-tekniken precis vid dina fingertoppar, så att du kan utföra fullständiga bågskanningar även på den minsta praktiken.

En kraftfull lösning som du kan ta med dig från rum till rum eller kontor till kontor. Med iTero Element Flex har du maximal rörlighet och kan ta hand om dina patienter var du än befinner dig. Den väggmonterade konfigurationen ger dig kraften i iTero Element-tekniken direkt i dina händer, så att du kan utföra fullarch-scanningar även på det minsta kontoret.

iTero Element Flex är ett system som möjliggör snabb och enkel överföring mellan mottagningar, vilket ger allmänläkare och ortodontister möjlighet att utföra fullständiga bågskanningar på olika mottagningar.

"Wall-only"-konfigurationen av iTero Element Flex är en bärbar scanner för transport från en praktik till en annan och gör det möjligt för kliniker att utnyttja kraften i visualisering vid stolen. Den är idealisk för kliniker med flera verksamhetsställen som behöver en bekväm och lättransporterad scanner. Genom att använda kompatibla bärbara datorer kan kliniker nu skanna var som helst, även på de minsta mottagningarna. Element Flex har en specialanpassad bärväska.

Element Flex, som är alternativet, har en specialanpassad bärväska och möjliggör anslutning. Varje skanner har samma funktioner som sin föregångare. Ursprungligen ansågs intraorala skanningsstavar vara svåra att använda och skrymmande. Så när det var dags att fatta ett inköpsbeslut bestämde sig klinikerna för att klara sig utan dem. Nu finns det ett brett utbud av alternativ.

Med introduktionen av denna Element Flex kan skanningar utföras direkt på bärbara datorer, vilket gör intraoral skanning mer mobil än någonsin tidigare. Detta är dock inte den enda uppfinningen inom IOS-skanning. Den senaste versionen från 3shape, TRIOS MOVE, erbjuder en trådlös skanningsstav tillsammans med en arm och vridbar skärm som gör att klinikern kan visa patienten processen och behandlingsplaneringen.

Funktionerna hos iTero Element Flex:

Kompakt format för bärbarhet och bekvämlighet
Förbättrad färgskärm för fantastiska och exakta bilder
Utför skarpa 3D-skanningar i färg och hög upplösning på bara 60 sekunder
Skannerstavens pekplatta är lika intuitiv och enkel som gester på din smartphone

Visualisera en bättre praktik med iTero Element Flex:
Restaurativa och ortodontiska arbetsflöden
Optimerad Invisalign
Anslutbarhet
Visualiseringsverktyg
iTero TimeLapse
Invisalign Outcome Simulator
Progressbedömning
Integrering av fräsning vid stolen

 

 


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Indonesien

Region
Jakarta

Plats
Jakarta