Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

03.11.2023 01:05

PLANMECA PROMAX DIMAX 4 SENSOR, TILL SALU!!!

Svara på annonsen

Planmeca ProMax 3D är en produktfamilj som består av exceptionella allt-i-ett-enheter. Med tre olika typer av tredimensionell bildtagning - samt panoramic, extraoral bitewing och cefalometrisk bildtagning - kan dessa intelligenta produkter uppfylla alla dina behov av maxillofacial bildtagning.

Planmeca ProMax 3D Plus CBCT-enhet är konstruerad för att leverera mångsidiga 3D-avbildningsfunktioner, med innovativa funktioner som rörelsekorrigering och ett standardprotokoll för lågdosavbildning - vilket gör den idealisk för allmän tandvård, endodonti och mer.

Från visualisering av bihålorna till fångst av de minsta benstrukturerna i öronen är Planmeca ProMax 3D Plus CBCT-enhet ett kraftpaket för 3D-avbildning, vilket ger en utökad vy över den maxillofaciala regionen, utöver tanduppsättningen. ProMax 3D Plus är utformad för att stödja panorama-, kefalometriska och 3D-avbildningsapplikationer - med ett endodontiskt avbildningsläge som fångar små anatomiska detaljer i hög upplösning - och är en mångfacetterad 3D-enhet som ger det ultimata inom diagnostisk noggrannhet och kontroll. Dessutom, med Planmeca CALM-teknik för att ta bort artefakter som orsakas av rörelser, i kombination med Ultra Low Dose 3D-bilder med dramatiskt reducerade patientdoser, erbjuder denna allt-i-ett CBCT-enhet en positiv patientupplevelse från början till slut.
Seamless. Utformad med ett unikt SmartPan-system som gör att 2D- och 3D-bilder kan tas med samma sensor
Tillgänglig. Utrustad med patientpositionering ansikte mot ansikte för stående, sittande och rullstolstillgänglighet
Innovativ. Har patenterad SCARA-teknik (Selectively Compliant Articulated Robot Arm) för obegränsad rörelsefrihet vid roterande maxillofacial bildtagning
Mångsidig. Har ett maximalt synfält med en volymstorlek på Ø20x10 cm vid en enda scanning
Kompatibel. Stöder Mac OS/PC-funktionalitet, med Planmeca Romexis-programvaran som kan hantera ett helt CAD/CAM-arbetsflöde

Promax som uppgraderades till 3D CBCT. Dimax 4 är den senaste tillgängliga versionen för 2D.


Svara på annonsen

Kategori
Vi behöver

Stat
Indonesien

Region
Jakarta

Plats
Jakarta

Slutdatum
31.12.2024 08:40