Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUTE TRACKER AT960, NY

Svara på annonsen

Leica Absolute Tracker AT960 är en robust allt-i-ett-lasertracker som ryms i en enda flightcase. Den erbjuder dynamisk höghastighetsmätning som standard och är en komplett lösning för probning med sex frihetsgrader (6DoF), scanning och automatiserad inspektion samt reflektormätning.

AT960 är en ny generation av portabla CMM-system baserade på beprövad teknik och kombinerar 6DoF-funktionaliteten som introducerades med Leica Absolute Tracker AT901 med portabiliteten och användarvänligheten som levereras av den kompakta Leica Absolute Tracker AT403. Resultatet är en mycket sofistikerad men ändå lättanvänd lösning för mätning av stora volymer som väger mindre än 14 kg.

AT960 lasertracker kan enkelt transporteras, packas upp snabbt och startas på några minuter för att leverera högpresterande mätning nästan var som helst. Dynamiska egenskaper och flexibel funktionalitet ger användarna absolut hastighet, noggrannhet och portabilitet.

Med trådlös kommunikation och ett alternativ för batteridrift gör den integrerade teknikdesignen hos AT960 att långa installationer hör till det förflutna. Leica Absolute Interferometer (AIFM) möjliggör noggrann höghastighetsmätning mot ett rörligt mål medan den innovativa PowerLock-funktionen säkerställer att en avbruten stråle omedelbart återställs utan att användaren behöver ingripa, vilket minskar operatörens arbetsbelastning och utbildningskrav. Intuitiva pekskärmskontroller minimerar risken för användarfel, vilket sparar tid, ansträngning och pengar. Kontroll- och kompensationsarkitektur innebär att grundläggande justeringar kan göras på fältet, medan robust design garanterar drift enligt specifikation med minimal kalibrering och service


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Indonesien

Region
Jawa Timur

Plats
Surabaya

Slutdatum
28.12.2024 09:00