Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

19.10.2024 01:05

BEGAGNAD LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Svara på annonsen

Sensorfusion av GNSS, IMU och en kamera skapar Visual Positioning-teknik, vilket resulterar i en GNSS RTK-rover som är så kraftfull att den gör det möjligt att mäta det du ser.

GS18 I har alla funktioner som Leica GS18 T: förutom visuell positionering kan användare till exempel kartlägga punkter med antingen lutande eller vågrät stolpe.

Vi presenterar Leica GS18 I, en mångsidig GNSS RTK-rover med Visual Positioning för mätning. Utformad för professionella lantmätare för att enkelt och exakt mäta punkter som tidigare inte kunde mätas med en GNSS-rover. Nu kan du snabbt fånga platsen i bilder och mäta punkter från dem, antingen ute på fältet eller senare på kontoret. För GS18 menar jag bildbehandling.

Sensorfusion av GNSS, IMU och en kamera skapar tillsammans Visual Positioning-teknik, vilket resulterar i en GNSS RTK-rover som är så kraftfull att du kan mäta det du ser. GS18 I har alla funktioner från Leica GS18 T: förutom Visual Positioning kan användare till exempel kartlägga punkter med antingen lutande eller vågrät stolpe.
Mäta punkter med skymd sikt mot himlen mer effektivt och enkelt.
Fånga punkter som du inte kunde nå tidigare med en GNSS-rover.
Få mer flexibilitet och kontroll utan att behöva använda tidskrävande extrautrustning.
Kartlägg hundratals punkter med noggrannhet av mätkvalitet inom några minuter.
Fånga scenen snabbt och bestäm senare vad som ska mätas - även om scenen sedan ändras eller försvinner.
Tryck på en bild för att mäta en punkt ute på fältet eller på kontoret.
Snabbt och noggrant så att du får med varje detalj.


Kartläggning och mätning har precis blivit enklare, säkrare och effektivare än någonsin tidigare. Möt Leica GS18 I GNSS RTK-rover med visuell positionering. Med den kan du enkelt mäta punkter som du inte kunde nå tidigare. Fånga platsen med GS18 I och kartlägg punkter från bilder. En GNSS RTK-rover som är så innovativ att du kan mäta fasader och hörn exakt utan att behöva byta verktyg. När du väl har fångat platsen kan du mäta varje detalj när du vill.

Innovativ
Leica GS18 I är en noggrann och lättanvänd GNSS RTK-rover. Den använder en mycket innovativ teknik för visuell positionering som bygger på sömlös integrering av GNSS, IMU och en kamera. Det gör att du kan mäta in mätpunkter i bilder på plats och på kontoret. Skapa punktmoln från insamlade data med Infinity för att utöka möjligheterna ytterligare.

Snabb
Utformad för att mäta stora mängder punkter på ett effektivt sätt. Med Leica GS18 I kan du ta bilder och mäta hundratals punkter på några minuter, även på platser som inte är fysiskt åtkomliga. Genom att använda bilder för att mäta dessa punkter kan du minska tiden på plats och minska omarbetet: när du väl har fångat platsen har du mätt varje detalj.

Mångsidig
Bildbehandling har förändrat spelreglerna. Genom att kunna mäta det du ser kan du nu nå platser som du inte kunde nå tidigare utan att behöva byta verktyg eller klättra över hinder. Det ger dig flexibilitet på fältet, frigör utrustning och personal och maximerar verkligen produktiviteten i dina projekt, vilket resulterar i ökade vinster.

Pris $2 700


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Indonesien

Region
Jawa Timur

Plats
Surabaya

Slutdatum
28.12.2024 09:00