Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

SIUI ULTRALJUDSAPPARAT CTS8800 PLUS

Svara på annonsen

SIUI CTS-8800 ultraljudsmaskin är en bärbar enhet som kombinerar det senaste inom ultraljudsteknik med speckle reduction-teknik och förbättrad zoom. SIUI CTS-8800 är mycket lätt att använda för alla operatörer och har ett stabilt operativsystem med en 160 GB HDD. Kan producera 4D svartvita bilder till lägre kostnad än sina konkurrenter. SIUI CTS-8800 är den mest kostnadseffektiva 4D-ultraljudsmaskinen på marknaden.

SIUI CTS-8800 är det första instegssystemet som kombinerar avancerade bildbehandlingsfunktioner med trådlös teknik. Veterinära förinställningar, bildlagring och omedelbar bildoptimering gör allt logiskt och användarvänligt. CTS-8800 erbjuder tekniker som Spatial Compound Imaging, Tissue Harmonics, Speckle Reduction och Variable Image Focusing för att producera högkvalitativa bilder. Genom att kombinera dessa högteknologiska funktioner med trådlös bildöverföring kan CTS-8800 ta din klinik till teknikens framkant.

VERSATIEL 4D-KAPACITET
CTS-8800 Plus erbjuder utmärkt 4D-bildtagning till ett fantastiskt pris. Tekniken för volumetrisk bildtagning omfattar obstetrisk 4D-bildtagning av foster och gynekologisk transvaginal volumetrisk bildtagning, som ger mer exakta och specifika bilder för olika kliniska behov.

SPATIAL COMPOUND IMAGING
Tekniken hjälper till att minska ekoartefakter och förbättra den spatiala upplösningen genom att skanna målet med mult i-direktionell strålformning.

AVANCERAD BILDTEKNIK
Speckle-reduceringsteknik
Tekniken hjälper till att minska brus och artefakter, rensa bort skuggor och kanter, förbättra kontrastupplösningen och identifiera
tidiga vävnads-/strukturskador.

Smart One Key Optimization
Systemet justerar smart TGC och B-förstärkning i B-läge samt baslinje, PRF och PW-förstärkning för att få den bästa svartvita bilden och PW
bilden endast genom en knapptryckning.

KLINISKA LÖSNINGAR MED VÄRDETILLÄGG
Panoramabilder
Systemet ger läkarna en bredare vy så att de kan skanna vävnader på stora ytor med hjälp av givarrörelserna.

Trådlös bildöverföring till iPad/iPhone och trådlös PC-skrivare
Systemet möjliggör mobilt arbete på sjukhus och kliniker genom att visa bilder på skärmen via iPad, iPhone även om läkaren inte befinner sig i närheten av ultraljudssystemet.

Uppgraderingsmöjligheter för färgdoppler
Systemet stöder uppgraderingar av färgflödeskartläggning, pulsvågsdoppler och triplexläge, vilket gör det till ett komplett
Doppler-ultraljudssystem i färg som är idealiskt för användare på instegsnivå.

SIUI CTS-8800 Ultraljudsmaskin Funktioner
  • Högupplöst 10" LCD-skärm
  • Teknik för reducering av speckle
  • cineloop med 512 bildrutor
  • Prober med flera frekvenser
  • 4D- och 2D-avbildning
  • Bildoptimering med en knapptryckning
  • Veterinära förinställningar
  • Reproduktionsbord för stora och små djur
  • Program för mätning av buk och hjärta
  • Trådlös bildöverföring

Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Indonesien

Region
DKI Jakarta

Plats
Kota Jakarta Selatan

Slutdatum
31.12.2024 09:45