Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 ULTRALJUD

Svara på annonsen

GE Voluson E10 ultraljudsmaskin är en premium ultraljudsmaskin för kvinnors hälsa som verkligen lever upp till namnet "Premium". Dess mest anmärkningsvärda funktion är den nya Matrix 4D-givaren. Detta är en helt elektronisk 4D-prob utan rörliga delar. Det innebär att sonden inte "sveper" och att alla bilder tas samtidigt utan fördröjning. Detta innebär att bildfrekvensen är högre, bildkvaliteten är fantastisk och de diagnostiska bilderna är mycket mer exakta.

Voluson E10 är det senaste ultraljudssystemet i vår Expert-serie och är utformat för avancerade kvinnokliniker. Där komplexa fall är regel, inte undantag. Där du dagligen löser svåra diagnostiska frågor. Där patienterna kommer till dig för trygga svar.

Nya Voluson E10 är baserad på den innovativa Radiance System Architecture som sätter nya standarder för bildprestanda* genom att tillhandahålla spektakulära 2D- och 3D/4D-bilder, utmärkt penetration för dina tekniskt svåra undersökningar, nya volymavbildningsverktyg och avancerade applikationer som hjälper dig att hantera svåra fall. Voluson E10 stöder också GE:s nästa generation av HDliveTM - HDlive Silhouette och HDlive Flow - bilderna är verkligen extraordinära!

GE är allmänt erkänt som världsledande inom ultraljudssystem för kvinnosjukvård. Företagets ultraljudsmaskiner i GE Voluson-serien gör det möjligt för gynekologer och läkare inom obstetrik, gynekologi och fertilitet att enkelt utföra komplexa undersökningar av kvinnors hälsa, vilket ger exakt diagnostik genom överlägsen bildkvalitet på ett tidskritiskt sätt.

GE Voluson E10 har utvecklats för att ersätta den billigare GE Voluson E8 eftersom den erbjuder fyra gånger så mycket processorkraft som GE Voluson E8, vilket möjliggör avancerade applikationer och ett effektivt arbetsflöde. I jämförelse med E8 har E10 en större skärm för förbättrad visning av scanningar, en mer sofistikerad strålformning och nyare renderingsteknik. Den exceptionella processorkraften och hastigheten hos GE Voluson E10 innebär snabbare renderingstider och jämnare bildhastigheter som ger HD-live som är extremt tydlig och realistisk.

GE Voluson E10 Funktioner och specifikationer
  • 4D elektronisk matris 4D givare
  • HD Live
  • 23" LED-bredbildsskärm
  • 12.1" multitouch-pekskärm
  • Belysning av probeport
  • Optimerad ergonomi
  • V-SRI avancerad volymetrisk speckle-reduktion
  • Mycket höga bildhastigheter vid 2D- och 4D-avbildning
  • 4x processorkraft jämfört med Voluson e8

Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Indonesien

Region
DKI Jakarta

Plats
Kota Jakarta Selatan

Slutdatum
31.12.2024 08:55