Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf-analysator för ädelmetaller

Svara på annonsen

Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer från Thermo Scientific erbjuder nu en snabb, exakt och framför allt icke-destruktiv metod för att testa kemi och renhet hos alla ädelmetaller. Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer upptäcker snabbt förfalskat guld och guldplätering och ger användarna den exakta elementära sammansättningen av mynt och smycken, så att de kan vara helt säkra på värdet av de ädelmetaller de köper och säljer.

Den snabbaste, enklaste och mest exakta testaren som finns på marknaden! Undersök snabbt det exakta ädelmetallinnehållet i föremålet du testar med en enkel knapptryckning. Sekunderna efter att du tryckt på knappen får du en säker, exakt och tillförlitlig analys av elementfördelningen i det föremål du testar.

Med det volatila och höga guldpriset kan det bli ett dyrt misstag att inte upptäcka bara en liten variation i sammansättningen. Thermo Scientific Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer är en snabb, exakt och framför allt icke-förstörande metod för att testa renhet och kemi hos alla ädelmetaller. Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer upptäcker snabbt guldplätering och förfalskat guld och ger dig den exakta elementära sammansättningen av smycken och mynt så att du kan vara helt säker på värdet av de ädelmetaller du köper och säljer.

Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer ger exakt analys inom några sekunder i ett robust, pålitligt och användarvänligt paket. Innehållet i alla guld- och ädelmetaller kan mätas utan att man manuellt behöver ändra kalibreringen baserat på den metall som analyseras - till exempel silver (Ag), guld (Au), palladium (Pd) och platina (Pt).

Mer djupgående och snabbare analys än brandanalys med liknande precision
Snabbare, enklare och mer exakt än testtekniker med salpetersyra
Thermo Scientific AuDIT guldpläteringsteknik möjliggör effektiv detektering av de flesta guldpläterade föremål
Användare kan exakt ta reda på både förekomst och koncentration av skadliga tunga element och andra spårlegeringselement, vilket kan påverka värdering och kommande raffineringskrav


Funktioner
  • Ergonomisk design
  • Enkel att peka och skjuta - kan användas mycket enkelt, även av icke-teknisk personal
  • Icke-förstörande analys med nästan omedelbara resultat
  • Perfekt för detaljhandelsmiljöer
  • Standardanalysområde: >25 element från S- till U-element (baserat på tillämpningen)




Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Indonesien