Katalog

Thermo Scientific Niton XL2 XRF-analysator

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton XL2 XRF-analysator

Svara på annonsen

Thermo Fisher Scientific Niton XL2 XRF-analysator är en lättanvänd, robust och tillförlitlig ädelmetallanalysator som ger snabba och exakta analysresultat. Den är enklare, snabbare och mer exakt än nitratbaserade testmetoder och ger samtidig analys av alla ädelmetallprodukter på ett mer omfattande sätt än brandanalys.

Thermo Scientific Niton XL2-analysatorerna erbjuder hög prestanda och avancerad elektronik samtidigt som de behåller den enkelhet som har varit kännetecknet för alla våra XRF-instrument. Analysatorerna är förseglade mot fukt och damm med 100% inbäddade programverktyg och är lätta men ändå robust byggda för att klara de tuffaste miljöerna - på fältet eller på verkstadsgolvet. Niton XL2 är ergonomiskt utformad och har ikoner som kan läsas i dagsljus, anpassningsbara menyer, flerspråkiga alternativ och ett standardanalysområde med mer än 25 element från svavel till uran.

XL2-analysatorn har en integrerad standardkamera för exakt positionering av analysområdet och ger omedelbar, icke-destruktiv elementanalys av legeringsmaterial från titan till nickel samt tramp- och spårelementanalys. De lätta, robusta handhållna Niton XL2-analysatorerna är väl lämpade för ett växande antal tillämpningar, inklusive identifiering av metallskrot, gruvdrift och prospektering samt blyscreening för konsumentvaror och elektronik.

Niton XL2 är det instrument man väljer när man kräver noggrannhet, precision och användarvänlighet. Det är det perfekta instrumentet för att

  • Analysera metallegeringar för skrotåtervinning eller QC av slutprodukter
  • Utföra kvalitetskontroll, anläggningsdrift och prospektering nära gruvan
  • Screensa elektronik och konsumentvaror för bly

Thermo Scientific Niton XL2-analysatorer ger dig många tydliga fördelar
  • Mycket enkla att använda - även av icke-teknisk personal
  • Robust design för verkliga industriella miljöer
  • Verkligt icke-förstörande test med nästan omedelbara resultat
  • Från påslagning till avtryckning till resultat på några sekunder
  • Säker analys med teknik från branschledaren


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Indonesien