Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

29.04.2024 16:05

Analysator för nanopartikelstorlek och zeta-potential

Svara på annonsen

Vinnare 901 Photon Correlation DLS Nanoparticle size and zeta potential analyser

Testområde 1-10000nm

 

Beskrivning av produkten


Winner901 Nano Particle Size and Potential Analyser är en ny avancerad produkt från Winner Particle Instrument Co., Ltd. för partikelstorleksanalys med dynamisk ljusspridning, som kan mäta både zeta-potentialen och storleken på nanopartiklar.

 

Produktdetaljer:


Winner901 använder elektroforetisk ljusspridningsteknik för att mäta zeta-potentialen och erhålla den isoelektriska punkten och använder statisk ljusspridningsteknik (SLS) för att mäta molekylvikten. Jämfört med andra enheter av samma typ hemma och utomlands har den betydande fördelar och kan användas i olika experiment i samband med laserpartikelstorleksfördelningsanalysatorn.


Tillämpning:


Winner901 Nano Particle Size and Potential Analyser har både zeta potential och nano partikelstorleksanalys och testfunktioner. Den är lämplig för att mäta partikelstorleken och ytpotentialen hos en mängd olika nanoemulsioner, suspensionskolloider etc. Den kan användas i den finkemiska industrin för nanomaterial, FoU och produktionskvalitetskontroll av ytaktiva ämnen, oligomerer etc. Det är också en produktutvecklings- och kvalitetskontrolltestare för tryckfärger, farmaceutiska preparat och andra industrier.

Huvudfunktioner


Testprincip :
Med hjälp av principen om elektroforetisk ljusspridning och fotonkorrelationsspektroskopi bestämdes storleken på partiklarnas zeta-potential baserat på partiklarnas elektroforetiska rörelsehastighet i vätskan. Populationshastigheten för partiklarnas elektroforetiska rörelse och mängden dopplerförskjutning av det spridda ljuset som orsakas av laserbestrålningen av dessa partiklar varierade. Fotonkorrelationsspektroskopi analyserar storleken på partiklarnas zeta-potential baserat på frekvensförskjutningen.

Ultrahöghastighets datainsamling :
Enhetens kärnkomponent är den digitala korrelatorn HA1024, som kan utföra elektroforetisk spridning av ljusintensitet och autokorrelationsfunktionsberäkning i realtid för att effektivt återspegla informationen om partiklarnas elektroforetiska rörelsehastighet och ge grunden för noggrannheten i zeta-potentialtestresultaten.
Mycket känsligt signal-brusförhållande :
Genom att använda professionella högpresterande fotomultiplikatorrör har instrumentet extremt hög känslighet och högt signal-brusförhållande för fotonsignaler.
Konstant temperaturkontroll med hög precision :

Genom att använda halvledartemperaturkontrollteknik är temperaturkontrollens noggrannhet så hög som 0.1 °C, så att provet alltid är i ett konstant temperaturtillstånd under hela testprocessen, vilket undviker testavvikelsen orsakad av förändringen av vätskans viskositet och Brownsk rörelse på grund av temperaturförändringar och säkerställer testresultatens noggrannhet och stabilitet.
Stabilt optiskt banesystem :
Det optiska banesystemet som byggs av den optiska frekvensskiftanordningen och den optiska fiberkopplingstekniken gör inte bara detekteringssystemet litet utan har också stark anti-interferensförmåga, vilket säkerställer testets stabilitet.

VANLIGA FRÅGOR


Köp laserpartikelstorleksanalysator behöver veta punkter:

(1) Vilka material behöver testas?
Om suspension / emulsion, måste du välja analysator för flytande dispersionspartikelstorlek, och vissa material reageras också med vatten, så behöver också analysator för flytande dispersionspartikelstorlek. I allmänhet behöver cement, metallpulver och pharamcy-material torr dispersion
modell partikelstorleksanalysator.

(2) Vilket storleksintervall behöver testas?
Hittills, baserat på MIE-spridning, kan laserpartikelstorleksanalysator mäta partikelområdet är 0,01um-2000um. Om materialområdet inte är så brett, till exempel 10um-20um, väljer mindre partikelstorleksdistribution smalare modell
kommer att vara mer exakt, inget behov av att köpa stor modell.

(3) Vad är dispersionsmedia?
För flytande modell, för att provet ska kunna spridas väl och cirkulera i laserpartikelstorleksanalysatorn, behöver vi vanligtvis använda vatten, alochol eller organiskt lösningsmedel som dispersionsmedia.För torr dispersionsmodell, använd bara tryckluft som dispersionsmedium. På den nuvarande marknaden är kostnaden för torr laserpartikelstorleksanalysator högre än flytande dispersionsmodeller, så om det är bra att testa är flytande modell bättre.

Fler frågor, vänligen kontakta oss, vi kommer att erbjuda dig den bäst lämpliga laserpartikelstorleksanalysatorn för dig!


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
山东省

Plats
济南市

Ytterligare information