Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Partikelstorleksanalysator för medicinsk dimma och gas för kosmetik- och rökindustrin, Winner 311xp

Svara på annonsen

Produktbeskrivning: Winner 311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer

Winner311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer har utformats och utvecklats för att testa droppstorleksfördelningen hos små sprutor. Den är särskilt lämplig för medicinska nebulisatorer, nebuliserade läkemedel, olika aerosoler, sprayer och andra små sprayanordningar och är särskilt lämplig för kraven i den nationella farmakopén för testning av partikelstorleken hos inhalationsaerosoler, sprayer, pulvermist etc.

Produktdetaljer

Winner311XP bänkspraylaserpartikelmätare har utformats och utvecklats speciellt för testning av droppstorleksfördelningen hos små sprayanordningar. Den är särskilt lämplig för medicinska nebulisatorer, nebuliserande läkemedel, olika aerosoler, sprayer och andra små sprayanordningar och är särskilt lämplig för kraven i den nationella farmakopén för partikelstorlekstestning av inhalationsaerosoler, sprayer, pulvermist etc.
Viktiga egenskaper

(1) Unik patenterad teknik för optisk väg Baserat på principen om laserspridning använder enheten en parallell optisk väg med en enda stråle och dubbla linser och dubbel detektorteknik för att säkerställa hög insamling av spridd ljus från olika vinklar, vilket utvidgar mätgränsen och förbättrar enhetens upplösning.

(2) Unik skyddsanordning för luftflöde Skyddsanordningen för luftflöde kan effektivt skydda linsen, undvika att linsen förorenas av droppar under testprocessen och förlänga enhetens livslängd.

(3) Sprayutlöst partikelstorlekstest, omedelbart test, omedelbar data.

(4) Det finns tre programvarudistributionslägen: fri distribution, R-R-distribution och logaritmisk distribution, som kan tillgodose behoven av partikelstorlekstestning i olika branscher.

(5) Användningen av obegränsad fri justering patenterad programvara analys teknik, en sann återspegling av partikelstorleksfördelning.

(6) Produktinspektionen är mycket riktad: Den bänkmonterade spraylaserpartikelmätaren är speciellt utformad för att uppfylla partikelstorlekskraven för inhalationsaerosoler, sprayer och pulveraerosoler i den nationella farmakopén. Vid testning integrerar den en mängd patenterade tekniker från Winner Particle Company, vilket är det bästa valet för testning av partikelstorlek för små sprayer.


1.1 Uppfyller strikt ISO9001-2000 kvalitetsstyrningssystem, 2. Strikt kontroll från materialinköp till processkontroll till slutligt test av partikelstorleksfördelning.
3) Kvalitetskontrollavdelningen utför kvalitetskontrollbestämmelser.
4, Endast kvalificerade delar kan monteras, montering av laserpartikelstorleksanalysator måste inspekteras fullständigt före försäljning.
5 、 Laserpartikelstorleksanalysator utför anti-skakningstest innan de lämnar fabriken.

|1 Set / Set (minsta beställningsmängd) Modell Winner311XP Tillgänglighet: Kvantitet (Set) 1 - 2 > 2 Tillgänglighet (dagar) 5 Att förhandla Anpassning: Anpassad logotyp (minsta beställningsmängd 1 Set) Anpassad förpackning (minsta beställningsmängd 1 Set) Köpdetaljer Leveransgaranti: Kontakta leverantören för att diskutera leveransdetaljerna för att njuta av leveransgarantin i tid Betalningsmetoder: --- Krypteringssäkerhet är tillgänglig. Visa betalningsinformation Returer och återbetalningar Du har rätt till återbetalning inom 30 dagar efter mottagandet av produkten. Visa detaljer För mer information, inklusive priser, anpassning och frakt, vänligen kontakta: Förhandla nu Jinan Winner Particle Instruments Co Tillverkare, handelsföretag Förpackningsbeskrivning Laser Particle Sizer är förpackad i en plywoodlåda. Port Qingdao/Hong Kong Tillgänglighet 500 uppsättningar/månad.


Service efter försäljning


1.1 Om kunderna behöver det skickar vi tekniker för att installera laserpartikelstorleksanalysatorn hemma (samtidigt tillhandahåller vi videodisk för demonstration av drift). 2. ge gratis utbildning.
(3) Kvalitetsgarantin är 1 år efter betalning och teknisk support tillhandahålls för livet. Efter det kommer vi att debitera för underhållsdelar om de tillhandahålls.
4) Vi reparerar utrustningsfel som orsakats av felaktig användning (mot avgift).
(5) Vi tillhandahåller komponenter till ett förmånligt pris och säkerställer långsiktigt underhåll.
Vanliga frågor

Vad du bör tänka på när du köper en laserpartikelanalysator:

(1) Vilka material måste testas?
För suspensioner/emulsioner måste en vätskedispersiv partikelanalysator väljas. Vissa material reagerar också med vatten, så att en vätskedispersiv partikelanalysator också krävs. I allmänhet krävs partikelanalysatorer för torra dispersioner för cement, metallpulver och fasmaterial.

(2) Hur stort är det partikelstorleksintervall som ska testas?
För närvarande kan laserpartikelstorleksanalysatorer testa ett partikelstorleksintervall på 0,01um-2000um baserat på MIE-spridning.
Om materialets partikelstorleksintervall inte är så stort, t.ex. 10um-20um, och partikelstorleksfördelningen är liten, blir det mer korrekt att välja en modell med ett smalare intervall, och det finns inget behov av att köpa en modell med ett stort intervall.


(3) Vilket är dispergeringsmediet?
För flytande modeller krävs vanligtvis vatten, katekol eller organiska lösningsmedel som dispergeringsmedium så att provet kan dispergeras väl och cirkuleras i laserpartikelstorleksanalysatorn. För modeller med torr dispergering krävs endast tryckluft som dispergeringsmedium. På den nuvarande marknaden kostar torra laserpartikelstorleksanalysatorer mer än modeller med flytande dispersion, så flytande modeller är bättre om de kan testas väl.


Om du har några ytterligare frågor, kontakta oss så ger vi dig råd om den mest lämpliga laserpartikelstorleksanalysatorn för din applikation!


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
山东省

Plats
济南市

Ytterligare information