Katalog

Analysator för våt och torr partikelstorleksfördelning

29.05.2024 02:00

Analysator för våt och torr partikelstorleksfördelning

Svara på annonsen

Vinnare 2309 MIE spridningsprincip

Modell nr Winner 2309A, Winner 2309B
Leverans: Antal (set) 1 - 2 > 2 Leverans (dagar) 5
Anpassad logotyp (min. order 1 set) Anpassad förpackning (min. order 1 set)

Uppgifter om köpet

Fraktgaranti: Kontakta leverantören för att förhandla om fraktdetaljerna Fraktgaranti i tid

Betalning: Krypterad och säker betalning Visa detaljer Retur & återbetalning Ta emot produkten. Du har rätt till återbetalning inom 30 dagar efter mottagandet av produkten. Visa detaljer Förpackning Beskrivning Laserpartikelvisaren är förpackad i en plywoodlåda. Hamn Qingdao/Hong Kong Tillgänglighet 500 uppsättningar/månad.

Produktbeskrivning: Winner2309 är en intelligent, helautomatisk laserpartikelsorterare.

Winner2309 är en intelligent, helautomatisk laserpartikelmätare som använder MIE-spridningsprincipen och är en integrerad modell av det våta och torra dispersionssystemet. Winner2309 är det självklara instrumentet för kvalitetskontrollavdelningar och vetenskapliga forskningsanläggningar med ett brett spektrum av partikeltyper och partikelstorleksfördelningar.

 

De viktigaste funktionerna

(1) Våt och torr separations- och dispersionsenhet
Enheten integrerar våta och torra dispersionstester, löser framgångsrikt problemet med att integrera våt och torr teknik och realiserar en-nyckel-växling.

(2) Intelligent helautomatiskt operativsystem, manuell drift, fritt val.
Välj automatiskt läge, lätt att lära sig och stödja en-knapps drift.

(3) Patenterad teknik för optiskt banesystem
koncentration Fourier transform optiskt banesystem, så att det spridda ljuset inte begränsas av linsöppningen, ortogonalt ljus med dubbla lasrar med hjälphalvledarlaser för att förstärka spridningsvinkeln från 45 grader till 135 grader, vilket utökar mätområdet.

(4) Helautomatisk optisk vägjustering,
, består av precisions fyrfas hybridstegmotorer, vars skrivarnoggrannhet når mikronområdet, för att optimera den optiska vägen och säkerställa testets noggrannhet och stabilitet.

(5) Inbyggt komplett provdispersionssystem.
Integrationen av mekanisk omrörning, ultraljudsdispersion och cirkulationsväg säkerställer enhetlig dispersion och fördelning av partiklarna och undviker oönskade fenomen som ojämn fördelning av partiklarna och en(6) Enhetens programvara säkerställer en enhetlig dispergering och fördelning av partiklar och undviker oönskade fenomen som ojämn fördelning av partiklar och överdriven deposition av partiklar på grund av dispersionssystemets alltför långa ytterrör, vilket säkerställer testresultatens representativitet.

(6) Enhetens programvara
Den unika tekniken för fri justering samlar in spridningsdata under mätprocessen, så att partikelanalysen inte begränsas av någon funktion och troget återspeglar partikelfördelningen.

Tillämpningsområden

Winner2309 används ofta i cement, keramik, läkemedel, emulsioner, färger, färgämnen, pigment, fyllmedel, kemikalier, katalysatorer, borrslam, slipmedel, smörjmedel, kol, sediment, damm, celler, bakterier, livsmedelstillsatser, bekämpningsmedel, grafit, fotografiska material, bränslen, bläck, metalliska och icke-metalliska pulver, kalciumkarbonat, kaolin, kolslurry och andra pulvermaterial.

Kvalitetsgaranti

1.1. Strikt överensstämmelse med ISO9001-2000 kvalitetsstyrningssystem 2. Strikt kontroll från materialinköp till processinspektion till slutligt partikelstorleksfördelningstest 3. QC-avdelningen implementerar kvalitetskontrollbestämmelserna från
4. endast kvalificerade delar kan monteras, och laserpartikelstorleksanalysatorn måste testas fullständigt före försäljning
5. Laserpartikelstorleksanalysatorn testas för vibrationsmotstånd innan den lämnar fabriken.

Service efter försäljningen

1.1. tillhandahålla en CD med videodemonstration. 2.Vi erbjuder en kostnadsfri utbildningstjänst.
3. Kvalitetsgarantin är 1 år efter mottagen betalning, och teknisk support garanteras livet ut. Efter det debiterar vi kostnaden för reparationsdelar om de tillhandahålls.
4. Reparationer som orsakas av felaktig användning debiteras i enlighet med detta.
5. Vi erbjuder komponenter till förmånliga priser och långsiktigt underhåll.

 

 


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
山东省

Plats
济南市

Ytterligare information