Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

12.06.2024 01:05

Laser-Partikelstorleksanalysator

Svara på annonsen

Automatisk Laser-Partikelstorleksanalysator för torrt och fuktigt pulver

Produktbeskrivning

Vinnare 2308

Winner2308A / B intelligent helautomatisk våt och torr laserpartikelstorleksanalysator antar laserdiffraktionsteori (Mie och Fraunhofer-diffraktion), mätstorleken är från 0,1 μm / 0,01 μm till 1200 μm / 2000 μm, vilket erbjuder tillförlitlig och repeterbar partikelstorleksanalys för ett brett spektrum av applikationer.Den använder dubbla strålar och flera spektrala detekteringssystem och sidoljusspridningstestteknik för att avsevärt förbättra precision och prestanda för testet, det är det första valet för kvalitetskontrollavdelningar för industriell produktion och forskningsinstitutioner.

Huvudsakliga funktioner

(1) Våt och torrt provdispersionssystem Integrerad design
Vinnare2308 intelligent laserpartikelstorleksanalysator som är 1: a uppsättningen laserpartikelstorleksanalysator integrerat våt- och torrdispersionstest i ett i Kina, det löste framgångsrikt problemet med torr och våt teknikintegration, inser en nyckel för att växla, gäller för att testa all partikelstorleksfördelning från 0,01 μm-2000 μm partiklar.

(2) Intelligent helautomatiskt driftsystem och manuellt driftläge, välj fritt.
Med intelligent automatiskt driftsätt, för att uppnå ett nyckeltest, så länge som enligt det snabba tillägget av provet, klicka på "test", kommer hela processen att slutföras automatiskt, inte bara minska testarbetsbelastningen utan också eliminera störningar av mänskliga faktorer, för att ytterligare förbättra testresultatens noggrannhet och äkthet.

Våt metod: En nyckel för att slutföra vattentillförsel, ultraljudsdispersion, cirkulation, testning, rengöring, datapost, dataanalys, spara och skriva ut slutförs automatiskt, tar bara 2 minuter.

Torr metod: En nyckel för att slutföra dammuppsamling, tryckluftsförsörjning, matning, testning (Den patenterade tekniken för turbulensdispersion och provfönstret i undertrycksanordningen gör att provet är helt dispergerat), databehandling och annan drift, ta 1 min.

(3) Stabil och unik patenterad teknik för optiskt bansystem
Konvergerande ljus Fourier transform path patentteknik, gör att spridningsljus inte begränsas till linsens bländargräns, med hjälp av Double Spectral plane optisk vägdesign, fotodetektorkanalerna är 127 st, den maximala detekteringsvinkeln är 145 grader och den minsta detekteringsvinkeln är 0,0155 grader, med hjälp av patentteknik för ortogonalt ljus med dubbla laser, Mätområdet utökas effektivt till 2000 mikron. Canon Fourier-lins importerad från Japan används för att säkerställa stabilitet och noggrannhet
av partikelmätning.

(4) Automatiskt optiskt vägjusteringssystem,
Precisionen hos fyra hybridstegmotorer i det automatiska systemet för optiska komponenter, mikroprecision på 0.1um, ljusbanans instrument är alltid som bäst för att eliminera manuellt på ljusbanan och problem och svårigheter men också förbättra testresultatens noggrannhet och stabilitet.


(5) Fullt inbyggt prov vått och torrt dispersionssystem, en nyckelbrytare.
Auto vått dispersionssystem, SOP realiserar en nyckeloperation.
ställ in mekanisk omrörning, ultraljudsdispersion och cirkulationsväg i en, det säkerställer partiklar enhetlig dispersion och distribution, undviker många dåliga fenomen, såsom ojämn fördelning av partiklar, stora partiklar deponeras på grund av det långa yttre dispergeringssystemröret, och det garanterar testresultatets representativitet.

För torrt dispersionssystem, patenterad teknik för turbulensdispersion och normal chockskjuvningseffekt, gör partiklar tillräcklig dispersion, säkerställer bra test, gäller för testpulver från 0,1 mikron till 1200 mikron.


(6) Instrumentprogramvara
Original obegränsad fri passande patentteknik samlar in spridningsdata under mätprocessen, gör att partikelanalys inte begränsas av några funktioner, återspeglar verkligen partikelstorleksfördelning, Instrumentet ger data med hög precision med 10Khz datainsamlingstid.

Tillämpning

Winner2308 används ofta i cement, keramik, läkemedel, lotioner, färger, färgämnen, pigment, fyllmedel, kemikalier, katalysatorer, borrslam, slipmedel, smörjmedel, kol, sediment, damm, celler, bakterier, livsmedelstillsatser, bekämpningsmedel, sprängämnen, grafit, fotografiska material, bränsle, bläck, metall- och icke-metallpulver, kalciumkarbonat, kaolin, kolslam och andra pulverformiga material.

Kvalitetssäkring


1. Strikt överensstämmelse med ISO9001-2000 kvalitetsstyrningssystem.2. Strikt kontroll från inköp av material, processinspektion till slutligt partikelstorleksfördelningstest.3. QC-avdelning för att genomföra kvalitetskontrollbestämmelser.
4. Endast kvalificerade komponenter kommer att monteras och total laserpartikelstorleksanalysator måste inspekteras fullständigt före försäljning.
5.Laserpartikelstorleksanalysator kommer att bearbetas för att förhindra -skakningstest före leverans.


Service efter försäljning


1.Drift demo video CD kommer att erbjudas.2. Erbjud gratis utbildningstjänst.
3. Kvalitetssäkringsdatumet är 1 år sedan betalningen avslutats, tekniksupport kommer att tillhandahållas för livet. Och efter det kommer vi att samla in kostnaden om vi tillhandahåller reparationstillbehör.
4. Underhåll för utrustningsfel orsakat av felaktig hantering (lämplig kostnad kommer att samlas in).
5. Vi erbjuder komponenterna med gynnsamt pris och varaktigt underhåll.

VANLIGA FRÅGOR


Köp laserpartikelstorleksanalysator behöver veta punkter:

(1) Vilka material behöver testas?
Om suspension / emulsion, måste välja analysator för flytande dispersionspartikelstorlek, och vissa material reageras också med vatten, så behöver också analysator för flytande dispersionspartikelstorlek. I allmänhet behöver cement, metallpulver och pharamcy-material torr dispersionsmodell partikelstorleksanalysator.

(2) Vilket storleksintervall behöver testas?
För närvarande, baserat på MIE-spridning, kan laserpartikelstorleksanalysator testa partikelområdet är 0,01um-2000um.
Om materialområdet inte är så brett, till exempel 10um-20um, mindre partikelstorleksfördelning väljer närmare intervallmodell kommer att vara preciserare, inget behov av att köpa stor modell.


(3) Vad är dispersionsmedia?
För flytande modell, för att provet ska kunna spridas väl och cirkulera i laserpartikelstorleksanalysatorn, behöver vi i allmänhet använda vatten, alochol eller organiskt lösningsmedel som dispersionsmedia. För torr dispersionsmodell, använd bara tryckluft som dispersionsmedia. På den nuvarande marknaden är kostnaden för torr laserpartikelstorleksanalysator högre än flytande dispersionsmodeller, så om den kan testa bra är vätskemodellen bättre.


Fler frågor, vänligen kontakta oss, vi kommer att erbjuda dig den bäst lämpliga laserpartikelstorleksanalysatorn för dig!


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
山东省

Plats
济南市

Ytterligare information