Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

30.04.2024 01:05

Laseranalysator för partikelstorlek för testning av pulver

Svara på annonsen

Vinnare 3003 Standard

Produktbeskrivning

Winner3003 är en universell torr dispersionslaserpartikelstorleksanalysator, antar MIE-spridningsprincipen, använder den vetenskapliga strukturdesignen och en ny generation av dispersionsanordning, dispersionseffekten är bättre än liknande instrument.
Att använda MIE-spridningsteori som teoretisk grund, konvergerande Fourier-transform optisk väg, och med hög stabilitet och He-Ne-laser högkänsliga fotodetektorer ring säkerställer repeterbarhet och noggrannhet i testresultaten.
Denna produkt använder luft som dispergeringsmedium, användningen av turbulent dispersionsprincip, med högprecisionsmatningsapparat och patentpulverinsprutningspumpar, No-Oil tyst luftkälla, säkerställer att provet är ordentligt dispergerat. Det appliceras på vilket pulvermaterial som helst, särskilt bra för material som uppstår kemisk reaktion i vatten eller formförändring i vätskan. Det har samma noggrannhet och repeterbarhet jämfört med den våta metoden.

Detaljerade bilder


Winner3003 är en universell torr dispersionslaserpartikelstorleksanalysator, antar MIE-spridningsprincipen, använder den vetenskapliga strukturdesignen och en ny generation av dispersionsanordning, dispersionseffekten är bättre än liknande instrument. Med hjälp av MIE-spridningsteori som teoretisk grund, konvergerande Fourier-transform optisk väg, och med hög stabilitet och He-Ne-laser högkänslig fotodetektorring säkerställer repeterbarhet och noggrannhet i testresultaten. Denna produkt använder luft som dispergeringsmedium, användningen av turbulent dispersionsprincip, med högprecisionsmatningsapparat och patentpulverinsprutningspumpar, No-Oil tyst luftkälla, säkerställer att provet är ordentligt dispergerat. Det appliceras på vilket pulvermaterial som helst, särskilt bra för material som uppstår kemisk reaktion i vatten eller formförändring i vätskan. Det har samma noggrannhet och repeterbarhet jämfört med den våta metoden.

Huvudegenskaper:


(1) Unik patentteknik för optisk väg och detekteringssystem, förbättrar testupplösningen avsevärt. Konvergerande Fourier transform optisk väg patentteknik övervinner linsöppningsbegränsning på spridningsvinkeln, utökar testområdet i begränsat utrymme och lägger till fler sekundära integrerade fotodetektorer, som effektivt kan samla spridd ljus från alla vinklar i motsvarande testområde, se till att testnoggrannheten och tillförlitligheten inom hela intervallet.

(2) Vetenskapligt och automatiskt torrt dispergeringssystem Turbulensdispersionspatenterad teknik och normal chockskjuvningseffekt gör partiklar tillräcklig dispersion, dispersionskärndel med bärbar keramik förbättrar inte bara dispersionssystemets livslängd utan säkerställer mer exakt och stabilt testresultat.

(3) Intelligent operativsystem realiserar ett nyckeltest Behöver bara sätta i prov, dammuppsamling, lufttillförsel, matning och andra är alla automatiska. Det minskar bara bara arbetsbelastningen, men eliminerar fel orsakade av mänskliga faktorer, vilket ytterligare förbättrar testnoggrannheten och testresultatens äkthet.

(4) Programvarustöd Unik obegränsad fri monteringsteknik gör att partikelanalys inte begränsas av några funktioner, återspeglar verkligen partikelfördelning, säkerställer noggrannhet i testresultatet.

Applikationsfält för laserpartikelstorleksanalysator

Winner3003 Dry laser partikelstorleksanalysator används i cement, keramik, läkemedel, färgämnen, pigment, fyllmedel, kemiska produkter, katalysatorer, koldamm, tillsatser, bekämpningsmedel, sprängämnen, grafit, fotografiska material, bränsle, metall och icke-metallpulver, kolsyrad kalcium, kaolin och annan pulverindustri, särskilt för material som uppstår kemisk reaktion, formförändringen och förlusten i vätskan, såsom örter, magnetiska material och relativt bred fördelning och större partiklar pulver, har mer unik tillämplighet och användbarhet.

Specifikation

1. Strikt överensstämmer med ISO9001-2000 kvalitetsledningssystem,

2. Strikt kontroll från inköp av material, processinspektion till slutligt partikelstorleksfördelningstest,
3. QC-avdelning för att genomföra kvalitetskontrollbestämmelser,
4. Endast kvalificerade komponenter kommer att monteras och total laserpartikelstorleksanalysator måste inspekteras fullständigt före försäljning.
5, Laserpartikelstorleksanalysator kommer att bearbetas för att förhindra -skakningstest före leverans.

Service efter försäljning

1. Vi kommer att skicka vår tekniker för att installera laserpartikelstorleksanalysatorn om kunden behöver. (drift demo video CD kommer också att erbjudas.) 2. Erbjud gratis utbildningstjänst.
3. Kvalitetssäkringsdatumet är 1 år sedan betalningen avslutats, teknikstöd i hela livet. Och efter det kommer vi att samla in kostnaden om vi tillhandahåller reparationstillbehör.
4. Underhåll för utrustningsfel orsakat av felaktig hantering (lämplig kostnad kommer att samlas in).
5. Vi erbjuder komponenterna med gynnsamt pris och varaktigt underhåll.



vANLIGA FRÅGOR


Köp laserpartikelstorleksanalysator behöver veta punkter:

(1) Vilka material behöver testas?
Om suspension / emulsion, måste välja analysator för flytande dispersionspartikelstorlek, och vissa material reageras också med vatten, så behöver också analysator för flytande dispersionspartikelstorlek. I allmänhet behöver cement, metallpulver och pharamcy-material torr dispersionsmodell partikelstorleksanalysator.

(2) Vilket storleksintervall behöver testas?
För närvarande, baserat på MIE-spridning, kan laserpartikelstorleksanalysator testa partikelområdet är 0,01um-2000um.
Om materialområdet inte är så brett, till exempel 10um-20um, mindre partikelstorleksfördelning väljer närmare intervallmodell kommer att vara preciserare, inget behov av att köpa stor modell.


(3) Vad är dispersionsmedia?
För flytande modell, för att provet ska kunna spridas väl och cirkulera i laserpartikelstorleksanalysatorn, behöver vi i allmänhet använda vatten, alochol eller organiskt lösningsmedel som dispersionsmedia. För torr dispersionsmodell, använd bara tryckluft som dispersionsmedia. På den nuvarande marknaden är kostnaden för torr laserpartikelstorleksanalysator högre än flytande dispersionsmodeller, så om den kan testa bra är vätskemodellen bättre.


Fler frågor, vänligen kontakta oss, vi kommer att erbjuda dig den bäst lämpliga laserpartikelstorleksanalysatorn för dig!


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
山东省

Plats
济南市

Ytterligare information