Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

10.07.2024 01:00

Våt högpresterande laseranalysator för partikelstorlek med stor räckvidd

Svara på annonsen

Våt högpresterande laserpartikelstorleksanalysator med stor räckvidd och en detektionsvinkel på 0,0155-141 grader

Produktbeskrivning

Vinnare 2009


Winner2009A / Winner2009B helautomatisk våtlaserpartikelstorleksanalysator antar MIE-spridningsprincip, mätstorleken är från 0,01 μm till 2000 μm, vilket erbjuder tillförlitlig och repeterbar partikelstorleksanalys för ett brett spektrum av applikationer. Den använder dubbla strålar och flera spektrala detekteringssystem och sidoljusspridningstestteknik för att avsevärt förbättra precisionen och prestandan för testet, på uppdrag av den inhemska avancerade nivån inom området.

Huvudsakliga funktioner

(1) Vinnare Patent -Optisk vägdesign
Konvergerande ljus Fourier transformerar ljuspatenterad teknik, gör att spridningsljus inte begränsas till linsöppningen. Dubbel spektrumdesign gör att dess precision uppnår från 0,01 μm till 2000 μm / 1200 μm, och Dual-laser ortogonalt ljus använder halvledarhjälplasern för att utöka testvinkeln från 45 grader till 135 grader, se till att ta emot alla vinklar av signaler.

(2) Expandera storleksintervallet
Winner2008A / B-mätområdet utvidgades avsevärt till 0.01μm, särskilt lämplig för små prover av användaren, submikronpartikeltestresultaten nådde den internationella nivån

(3) Helautomatiskt inbyggt vått dispersionssystem
Ultraljuddispersionen, mekanisk omrörning och cirkulationskanal rimligt integrerad i instrumentets inre, säkerställer enhetlig dispersion och fördelning av partiklar i testprocessen, undviker effektivt ojämn fördelning, stort partikelavlagringsfenomen orsakat av lång rörledning av yttre dispersionssystem, för att säkerställa testresultatens noggrannhet.

(4) Intelligent driftläge
Med intelligent automatiskt driftläge, för att uppnå ett nyckeltest, så länge som enligt det snabba tillägget av provet, klicka på "test", alla processer inklusive vattenförsörjning, dispersion, cirkulation, testning, rengöring, datapost, dataanalys, spara och skriva ut slutförs automatiskt, inte bara minska testarbetsbelastningen utan också eliminera störningar av mänskliga faktorer, för att ytterligare förbättra testresultatens noggrannhet och äkthet.

(5) Automatiskt optiskt vägjusteringssystem

Precisionen hos fyra hybridstegmotorer i det automatiska systemet för optiska komponenter, mikroprecision på 0,01 μm, ljusbanans instrument är alltid bäst för att eliminera manuellt på ljusbanan och problem och svårigheter men också förbättra testresultatens noggrannhet och stabilitet.

(6) Auktoritativ kalibreringsmetod
I hela testområdet med hjälp av de nationella standardmaterialen för kalibrering, bara ett års kalibrering en gång kan instrumentet. Kalibreringsmetoden är enkel och snabb.

(7) Obegränsad fri passande patentteknik

Vinnare original obegränsad fri passande patentteknik, partikelstorleksanalys påverkas inte av några funktionella begränsningar, verkligen refelect partikelstorleksfördelning.

Ansökan


Partikelstorleksanalysator används ofta för cement, keramik, medicin, dop, färgämne, stoppning, kemiska produkter, katalysator, lödning, damm, tillsats, bekämpningsmedel, explosivt, grafit, ljuskänsligt material, bränsle, metall- och icke-metallpulver, kalciumkarbonat, kaolin och andra pulvermaterial.

Vårt team

Vårt mål är att tillhandahålla superkvalitet och konkurrenskraftigt pris laserpartikelstorleksanalysator för kunder över hela världen!
Vi skapade mer än 10 första partikelstorleksanalysteknik i Kina!


kvalitetssäkring

1. Strikt överensstämmer med ISO9001-2000 kvalitetsstyrningssystem.2. Strikt kontroll från inköp av material, processinspektion till slutligt partikelstorleksfördelningstest.3. QC-avdelning för att genomföra kvalitetskontrollbestämmelser.
4. Endast kvalificerade komponenter kommer att monteras och total laserpartikelstorleksanalysator måste inspekteras fullständigt före försäljning.
5.Laserpartikelstorleksanalysator kommer att bearbetas för att förhindra -skakningstest före leverans.

Service efter försäljning

1.Drift demo video CD kommer att erbjudas.2. Erbjud gratis utbildningstjänst.
3. Kvalitetssäkringsdatumet är 1 år sedan betalningen avslutats, tekniksupport kommer att tillhandahållas för livet. Och efter det kommer vi att samla in kostnaden om vi tillhandahåller reparationstillbehör.
4. Underhåll för utrustningsfel orsakat av felaktig hantering (lämplig kostnad kommer att samlas in).
5. Vi erbjuder komponenterna med gynnsamt pris och varaktigt underhåll.

FAQ

Köp laserpartikelstorleksanalysator behöver veta punkter:

(1) Vilka material behöver testas?
Om suspension / emulsion måste du välja analysator för flytande dispersionspartikelstorlek, och vissa material reageras också med vatten, så behöver också analysator för flytande dispersionspartikelstorlek. I allmänhet behöver cement, metallpulver och pharamcy-material torr dispersionsmodell partikelstorleksanalysator.

(2) Vilket storleksintervall behöver testas?
För närvarande, baserat på MIE-spridning, kan laserpartikelstorleksanalysator testa partikelområdet är 0,01um-2000um.
Om materialområdet inte är så brett, till exempel 10um-20um, mindre partikelstorleksfördelning väljer närmare intervallmodell kommer att vara preciserare, inget behov av att köpa stor modell.


(3) Vad är dispersionsmedia?
För flytande modell, för att provet ska kunna spridas väl och cirkulera i laserpartikelstorleksanalysatorn, behöver vi i allmänhet använda vatten, alochol eller organiskt lösningsmedel som dispersionsmedia. För torr dispersionsmodell, använd bara tryckluft som dispersionsmedia. På den nuvarande marknaden är kostnaden för torr laserpartikelstorleksanalysator högre än flytande dispersionsmodeller, så om den kan testa bra är vätskemodellen bättre.


Fler frågor, vänligen kontakta oss, vi kommer att erbjuda dig den bäst lämpliga laserpartikelstorleksanalysatorn för dig!


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
山东省

Plats
济南市

Ytterligare information