Katalog

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co, Ltd

Svara på annonsen

Som ECP-leverantör i Kina fokuserar SL Tech på att tillhandahålla avancerad kinesisk teknik för kolkemi, petrokemi och naturgas, inklusive väteperoxidteknik, etylacetatanläggning, butylacetatanläggning, fastbäddsprocess, väteperoxidanläggning och MMA-teknik till globala kunder.

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co, Ltd. (SL Tech) är ett ungt teknikföretag som specialiserat sig på att tillhandahålla EPC-kontraktstjänster och import och export av kemiska anläggningar , med huvudkontoret beläget i China (Hubei) Pilot Free Trade Zone och ett kontor i Wuxi. Företaget är också aktieägare i Wanian Jinze Electronic Material Co., Ltd. med en produktionskapacitet på 20 000 TPA metylacetat och Henan Bojie Energy Engineering Technology Co., Ltd. Dedikerad till avsvavling av diesel genom icke-hydrogeneringsprocess.

Vi är dedikerade till att tillhandahålla kinesisk avancerad kolkemisk, petrokemisk och naturgas kemisk teknik till utländska kunder inklusive väteperoxidteknik, etylacetatanläggning, butylacetatanläggning, fastbäddsprocess, väteperoxidanläggning.

Under tiden, med den alltmer utvecklande av Kinas kemiska teknik (vissa till och med når den ledande nivån i världen), och beroende på teamets års erfarenheter av kemiska anläggningar utrikeshandel, är SL Tech också dedikerad till att tillhandahålla Kinas avancerade kolkemiska, petrokemiska och naturgas kemiska tekniker till utländska kunder inkl. väteperoxidteknik, MMA-teknik, syngas till MEG-teknik, PO-teknik, PPC-teknik, UHMWPE-teknik, lösningsmedelsteknik av elektronisk kvalitet och så vidare.



Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina