Katalog

HPMC för kakelklister

27.06.2023 10:05

HPMC för kakelklister

Svara på annonsen

HPMC för kakellim innehåller andra tillsatser som cement, sand och kalksten, vilket kan öka vidhäftningen av kakelkeramik. Kakellim är ett nytt modernt dekorativt material som används för att klistra in plattor, ytplattor, golvplattor och andra dekorativa material. Det finns många typer av tillsatser i kakellim, men vanligtvis tillsätts cellulosaetertillsatser till kakellim för att förbättra vattenretention, förtjockningseffekt och öppentid.

Hydroxipropylmetylcellulosa av byggkvalitet används ofta i byggkvalitet. Till exempel kakelbindning, kakelbruk.


Fördel

HPMC-cellulosa har många egenskaper, t.ex. förtjockning, vattenretention, dispersion, emulgering, filmbildning, vidhäftning, gelering och adsorption. HPMC har god effekt i kakel lim, Det kan förbättras Anti-Slip, vattenretention, öppningstid, viskositet och styrka av kakel vidhäftning. På grund av sin höga vattenprestanda behöver hydroxipropylmetylcellulosa inte förblötas eller fuktas med plattor och substrat, vilket avsevärt kan förbättra bindningsstyrkan. Uppslamningen kan konstrueras under en längre period, och konstruktionen är bekväm och enhetlig. Det är känsligt och har bra halkskydd. HPMC med förtjockande, bindande, dispergerande, emulgerande, PH-värde för stabilitet, film, suspension, adsorption, gel, ytaktivitet, bibehåller egenskaper som vatten och skyddande kolloid.


1. Förbättrar vattenretentionsegenskaperna och förlänger arbetstiden.

2. Förbättrar bindningsstyrkan hos kakellim.

3. Förbättrar flexibiliteten och deformerbarheten hos tätningsmassan.

4. Förbättrar bindningsförmågan hos kakellimdet kan förbättra kakellimets motstånd mot nedhängning.

5. Bra bindningsstyrka, både tjock och tunn, med minskad krympning och kakel som inte spricker eller faller under belastning.

6. Murbruk har bättre formbarhet och flexibilitet, vilket gör byggandet enklare och arbetet mer effektivt.


För mer information, besök vår webbplats.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Hebei

Plats
Xingtai