Katalog

Soppskål, Pappersskålar med tryck

26.06.2023 00:00

Soppskål, Pappersskålar med tryck

Svara på annonsen

Pappersskålar med tryck tillverkas av NoTree-sockerrörspapper eller FSC-certifierat papper. De är också fodrade med PLA, en komposterbar, växtbaserad bioplast. Dessa soppmuggar i papper är perfekta för servering av allt från kall glass till varm soppa. Öka din varumärkeskännedom med dessa take-out-skålar med tryck. Kolla också in våra pappersskålar och komposterbara skedar!

- Anpassat tryck finns på 2-32 oz. skålar

- Tryckt med miljövänliga bläck på sockerrörspapper eller FSC-certifierat papper

- Minsta beställning 100 st (50 st av 8 oz.)

- Trycks i upp till 6 färger

- Leveranstiden är 18-21 veckor.


Välj Ecopak för enastående lösningar för anpassade soppskålar i papper

Ecopak är din pålitliga partner för alla dina behov av anpassade soppskålar i papper. Med vårt engagemang för kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet ser vi till att du får förstklassiga produkter som uppfyller dina unika specifikationer. Oavsett om du är ett cateringföretag eller en grossist gör våra förmånliga priser, anpassningsalternativ och exceptionella service oss till det perfekta valet för dina förpackningsbehov.


Kontakta oss idag för att begära en offert, diskutera dina anpassningsbehov eller beställa ett provkit. Låt oss vara din leverantör av anpassade soppskålar i papper. Tillsammans kan vi lyfta ditt varumärke och ha en positiv inverkan på miljön!




Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Jiangxi province