Katalog

MYZG Q38 hjullastare

24.06.2023 01:00

MYZG Q38 hjullastare

Svara på annonsen

Frontlastare med alla dimensioner och gratis reservdelar

Q38 är en produkt som utvecklats oberoende av MYZG. Den är utrustad med en kraftfull Huadong-motor, högkvalitativ dubbelväxlad split-typ, fyrhjulsdrift, full hydraulisk styrning, stark kraft, högre effektivitet och starkare miljöanpassningsförmåga.

q38 lastare är en avancerad produkt främst för lastning och lossning av lösa material. Hela maskinen är kompakt, flexibel i drift, har hög arbetseffektivitet, är mer lämpad för drift på smala och små fält och används ofta på platser som gårdar, timmergårdar och kommunal byggnation.

1. Den är utrustad med en motor som uppfyller kraven i China II emissionsstandard, med stark kraft, låg ljudnivå och tillförlitlig prestanda.

2enstegs hydraulisk momentomvandlare med tre element och axelfixerad transmission används, med hög tillförlitlighet och enkelt underhåll; MYZG-förstärkt drivaxel används, med stor lagerkapacitet, lång livslängd och hög tillförlitlighet.

3. Lastavkännande hydrauliskt styrsystem används, med lätt och snabb styrning och pålitliga energisparande egenskaper; Hydraulsystem med pilotstyrd arbetsanordning används, med hög driftseffektivitet och lätt och enkelt att använda.

4den har främre och bakre förstärkta ramar som har klarat 200 000 gånger utmattningsförstärkningstest, med stark bärförmåga, rimlig lastfördelning för hela maskinen och god stabilitet.

5. Ny stålkonstruktionshytt antas, vilket säkerställer vid sikt, ett större driftutrymme , god tätningsprestanda; luftkonditioneringen kan installeras valfritt, vilket säkerställer god komfort.

6det elektriska systemet använder avancerade och mogna elektriska apparater, vilket gör det stabilt och pålitligt.

7. Motorhuven är utformad med stor dörr, vilket gör det bekvämare för reparation och underhåll.

8. Skopan är gjord av utskjutande skärbräda. Den nedre antifriktionsplattan är förtjockad, med litet skärmotstånd, hög fyllighetskoefficient och hög tillförlitlighet.

MYZG-maskiner exporteras över hela världen , cirka mer än 130 länder. Vi använder varumärkesmotor, de matchande delarna av maskinen är lätta att få, och motorn kan bytas till många märken som Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar, etc.

MYZG har perfekt kundservice , och ger ett års garanti. Vårt pris är mer konkurrenskraftigt och den goda servicen tas väl emot av kunderna.
Varje maskin som tillverkas av Mingyu måste genomgå flera rigorösa tester, och den kan slutligen levereras till kunderna först efter att alla tester är slutförda och kvalificerade.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
China

Plats
Mingyu Schwerindustrie