Katalog

solrosfrön protein

22.06.2023 00:00

solrosfrön protein

Svara på annonsen

Solrosfröprotein uttrycks också som solrosfröprotein och är också känt som solrosprotein. En sådan proteinprodukt framställs av avfettad solrosfrökaka som råvara efter att skalet och fenoliska föreningar, såsom klorogensyra och koffeinsyra, avlägsnats. Huvudkomponenten är globulin (ca 70-79%), följt av albumin och en liten mängd gluten och prolamin. I aminosyrasammansättningen är innehållet av lysin lågt, medan innehållet av andra essentiella aminosyror är högt. I aminosyrasammansättningen av solrosfröprotein är innehållet av lysin högre än för spannmålsprotein, men det är något lägre än för sojabönprotein och animaliskt protein. Det visar en bra balans när det gäller andra aminosyror. När dess aminosyrasammansättning jämförs med FAOvärdet är innehållet av andra essentiella aminosyror högre än eller liknar FAOvärdet, med undantag för lysininnehållet. Därför är lysin den första begränsande aminosyran i solrosfrön. Även om lysinhalten är låg är dess effektiva lysinhalt upp till 90%. Solrosfröprotein är rikt på svavelhaltiga aminosyror, såsom metionin. Jämfört med de flesta växtproteiner har solrosfröprotein god smältbarhet (90%) och högre biologiskt värde (60%).



Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Shanxi