Katalog

Tillverkare av resveratrol

26.06.2023 11:00

Tillverkare av resveratrol

Svara på annonsen

Resveratrol är en typ av icke-flavonoid polyfenolförening som är antitoxin som produceras av många växter när de stimuleras. Det kan syntetiseras i druvblad och skinn och är den bioaktiva ingrediensen i vin och druvsaft.



Ren resveratrol verkar färglösa acikulära kristaller, smaklösa, olösliga i vatten, lättlösliga i eter, kloroform, metanol, etanol, aceton, etylacetat och andra organiska lösningsmedel, med en smältpunkt på 256-258 ℃ och en sublimeringstemperatur på 261 ℃. Vid exponering för alkalisk lösning som ammoniak blir den röd; och kromogen reaktion inträffar om den utsätts för järnklorid-kaliumferricyanid. Denna egenskap är till hjälp vid identifiering av resveratrol.



Naturlig resveratrol har både cis- och transstrukturer. Det förekommer huvudsakligen i trans-konformationen i naturen. Båda strukturerna kan kombineras med glukos för att bilda cis- och trans-resveratrolglykosider. Cis- och trans-resveratrolglykosider kan frigöra resveratrol under inverkan av intestinala glykosidaser. Under inverkan av UV-strålning kan trans-resveratrol omvandlas till cis-isomer.




Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Shanxi