Katalog

Skummaskin för tillverkning av sula

21.06.2023 00:00

Skummaskin för tillverkning av sula

Svara på annonsen

Skummaskin för tillverkning av sulor är en typ av fysisk skumningsutrustning som använder superkritisk skumningsteknik för att injicera koldioxid eller kväve som skumningsmedium i den superkritiska skumningsutrustningen, så att gasen och det smälta råmaterialet blandas fullständigt och sprids för att bilda en enfasblandad sol, vilket producerar en stor mängd sol. Tryckfallet fick gasen att separera ut och bilda ett stort antal bubbelkärnor. I den efterföljande kylnings- och gjutningsprocessen växer och bildas bubbelkärnan inuti sol kontinuerligt, varigenom en mikrocellulär skummad plastprodukt erhålls. Den superkritiska skumningsutrustningen är en viktig utrustning för att förverkliga denna process. Som en professionell superkritisk utrustningsdesigner och tillverkare kan STRENGTH Equipment designa och tillverka superkritisk skumningsutrustning för massproduktion och laboratorieapplikationer för att möta dina behov. Skummedlet i superkritisk skumningsmaskin kan vara N2 eller CO2, det är upp till kraven på skumningsmaterial.

TAIAN STRENGTHs huvudsakliga skumningsutrustning är skumningsutrustning för skomaterial, skumningsutrustning för ark och andra högteknologiska områden för ny fysisk skumningsutrustning för material. Fysiska skumningsprodukter används ofta inom flyg- och rymdindustrin, höghastighetståg, skomaterial, förpackningsmaterial, sportutrustning, lekplatser, miljöskyddsdekorationer och andra områden på grund av dess miljöskydd, ingen förorening, inga kemiska rester och lukt.

Fördelar med skumningsprodukter
1. Fysiska skumningsenhetsceller är tunnare och lättare i vikt.
2. Fysiska skumningsprodukter har bättre mekaniska egenskaper.
3. Fysiska skumningsprodukter är mer kostnadseffektiva, mindre material och nedbrytbara material.
4miljöskydd, inga föroreningar, NO VOC.

Skumbart material
Olika polymera elastomermaterial som EVA, TPU, PE, PP, ABS, nylon etc.


Användning
Superkritiska fysiskt skummade produkter används ofta för skor, förpackningsmaterial, barnleksaker, 5G-kommunikation, golvmattor, motorfordon, flyg, fitnessutrustning, byggisoleringsmaterial, väggdekaler för miljöändamål.




Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina